Maailma tennise esireket annetas koroonavastaseks võitluseks tohutu summa

Elu24
Copy
Serblane Novak Djokovic oli võistlusväljakul veel 29. veebruaril Dubais. Fotol tähistab Djokovic võitu kreeklase Stefanos Tsitsipase üle.
Serblane Novak Djokovic oli võistlusväljakul veel 29. veebruaril Dubais. Fotol tähistab Djokovic võitu kreeklase Stefanos Tsitsipase üle. Foto: Kamran Jebreili/AP/Scanpix

Maailma tennise esireket Novak Djokovic andis teada, et annetas oma kodumaale Serbiale koroonavastaseks võitluseks üks miljon eurot.

17-kordne suure slämmi turniiride võitja liitus niiviisi teiste tenniselegendidega šveitslase Roger Federeri ja hispaanlase Rafael Nadaliga, kes on panuse oma kodumaale juba andnud.

32-aastane serblane tegi oma annetuse läbi Novak Djokovici Fondi, mille juhataja on tema abikaasa Jelena. 

Reedel teatas Djokovic, et annab oma panuse Serbia koroonavastases võitluses. Serbias on registreeritud 457 positiivset COVID-19 juhtu.

«Tahan väljendada oma tänu kogu arstkonnale, tervele meditsiinipersonalile üle ilma ja muidugi mu kodumaal Serbias, kes kõik aitavad neid, kes on koroonaviirusesse nakatunud,» rääkis Djokovic Serbia meediale. «Meie annetuse eest ostetakse erinevaid meditsiinilisi vahendeid ja aparaate.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles