Hispaania politsei katkestas orgia: osalejaid oli liiga palju (1)

Elu24
Copy
Hispaania politsei katkestas orgia, milles osales kaks naist. Foto on illustreeriv.
Hispaania politsei katkestas orgia, milles osales kaks naist. Foto on illustreeriv. Foto: Reuters/ScanPix

Hispaania pealinnas Madridis pidi politsei katkestama kuue inimese orgia, kuna see rikkus valitsuse kehtestatud karantiinireegleid.

Madridi politsei teatas teisipäeval, et nad said teate korterist, kus oldi terve nädal pidutsetud. Korterisse sisenedes leidsid politseinikud neli paljast naist ja kaks meest. Kuna ainult üks naine oli korterisse sisse kirjutatud, tuli seksipidu laiali saata, vahendas Daily Mail.

Kohaliku meedia teatel helistasid naabrid politseisse, kuna sealt kostis valju muusikat ja lärmi ning inimesed käisid korduvalt sisse-välja. Korterisse sisse kirjutatud naisele esitati kaebus mürasaaste tekitamise ja korralduste eiramise eest. Ülejäänud viis inimest saavad tõenäoliselt valitsuse karantiinireeglite rikkumise eest trahvi või leebemal juhul hoiatuse.

Kas tegemist oli bordelli või lihtsalt seksisõprade kogunemisega, pole selge.

Madridi politsei leidis paljaid inimesi kolmest toast. Foto on illustreeriv.
Madridi politsei leidis paljaid inimesi kolmest toast. Foto on illustreeriv. Foto: SIPA/Scanpix

Kuna Hispaanias on koroonaviiruse levik kontrolli alt väljunud, on kehtestatud karmid reeglid. Kodust võib lahkuda ainult siis, kui see on hädavajalik: näiteks poodi, apteeki või arsti juurde minemiseks. Koeraga võib jalutamas käia, aga niisama joosta, jalutada või rattaga sõita ei tohi. Kes politseile vahele jääb, saadetakse koju. Kui rikkumine kordub, tehakse trahvi või võetakse vahi alla.

Madridis on olukord eriti kehv, enam kui pool Hispaania koroonasurmadest on just pealinnas. Kokku on riigis juhtumeid 60 000 kanti ning surnuid üle 4300.

Eile avaldas ka Eesti kunstiteadlane Linnar Priimägi Facebookis imestust, et valitsus on keelanud enam kui kahe inimesega korraga seksuaalvahekorras olla. Samuti tohib tema sõnul nüüd seksida ainult kahe meetri kauguselt.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles