Popstaar Shakira jagas sotsiaalmeedias eestlaste tasuta haridusprojekti

Elu24
Copy
Popstaar Shakira.
Popstaar Shakira. Foto: Reuters/ScanPix

Popstaar Shakira (43) jagas Twitteris Eesti haridustehnoloogiaettevõtjate algatust, mille käigus pakutakse oma teenuseid ja koolitusi koduõppe läbiviimiseks üle kogu maailma tasuta. 

Shakira jagas Twitteris Eesti haridustehnoloogiaettevõtjate algatust. Popstaaril on Twitteris üle 52 miljoni jälgija, kõnealune postitus on kogunud ligi 800 meeldimist.
Shakira jagas Twitteris Eesti haridustehnoloogiaettevõtjate algatust. Popstaaril on Twitteris üle 52 miljoni jälgija, kõnealune postitus on kogunud ligi 800 meeldimist. Foto: twitter.com

«See, et Shakira jagas meie säutsu, oli väga positiivne üllatus. Samas on huvi meie algatuse vastu algusest peale olnud suur,» kommenteeris Tõnis Kusmin, kes on 99mathi tegevjuht ning projekti üks eestvedajatest.

«140 000 õpilase õppeviisi muutmine nii kiiresti on kõigile suur koormus. Meil on Eestis palju lahendusi, mis aitaks koduõpet.»

«Toome need ettevõtted kokku ja pakume tuge, andes oma tooted tasuta kasutada ning vajadusel arendades kiiresti uusi koduõpet toetavaid lahendusi. Iganädalaselt toimuvad ka veebiseminarid» lisas Kusmin. 

Algatusega on liitunud 15 Eesti haridusettevõtet. Eesmärk on õpitulemuslikkusele koduõppes kaasa aidata ja tuua õpilasi virtuaalselt kokku, et ei kaoks ära sotsiaalsus ega langeks õpimotivatsioon.

Ettevõtted pakuvad oma teenuseid tasuta ning teevad veebiseminare, et aidata õpetajatel ja lapsevanematel saavutada vajalikud tulemused. Seminaride kohta loe rohkem SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles