Austraalia sotsiaaltöötaja otsustas koroona pandeemia ajal üsna üllatavaid mütse heegeldama hakata

Elu24
Copy
Lulu Geraghty teeb muidu suguelunditega kaunistatud teekannu katteid, aga ostsutas nüüd need ka mütside külge panna. Seda ikka selleks, et kriisiajal inimestele naeratus näole tuua.
Lulu Geraghty teeb muidu suguelunditega kaunistatud teekannu katteid, aga ostsutas nüüd need ka mütside külge panna. Seda ikka selleks, et kriisiajal inimestele naeratus näole tuua. Foto: SWNS / Scanpix

Austraallanna üritab kokoonaviiruse pandeemia ajal inimestele naertust näole tuua suguelundeid immiteerivate mütside abil. 

Austraalias Brisbanes elav 42-aastane Lulu Geraghty on elukutselt sotsiaaltöötaja, kuid oma vabal ajal heegeldab naine vulvade ja peenistega kaunistatud teekannukatteid, vahendas Austraali ringhääling.

Nüüd otsustas naine aga isemoodi aksessuaarid heegeldada ka mütside külge. Enda sõnul teeb ta seda seepärast, et ilmetutele näomaskidele mingitki huvitavat täiendust pakkuda. 

«Mul oli üks varuvagiina lihtsalt kodus vedelemas ja mõtlesin, et miks mitte sellega pisut nalja teha,» rääkis naine.

Geraghty sõnul on siiski rohkem tegemist moeesemetega, kuna need ei vasta meditsiininõuetele, kuid lisas, et need aitavad kindlasti kaasa sotsiaalse distantseerumise ajal huumori säilitamisele. 

See näis lihtsalt tuju pisut paremaks tegevat. 

«Ma ei taha koronaviiruse tõsidust vähendada, kuid arvan, et me peame mingitesse asjadesse praegu ka pisut kergema südamega suhtuma,» rääkis Geraghty.

Naine hakkas lõbusaid suguelunditega kaunistatud aksessuaare tegema, et viia edasi diskussiooni naiste positiivsuse ja häbimärgistamise teemal. 

«Mulle meeldib olla pisut vastandlik ja mulle meeldib panna inimesi mõtlema millestki ebamugavast, mis on samas väga loomulik,» selgitas Geraghty.

See, mida ta enda sõnul teha tahtis oli tabu murdmine. «See ärevus, mida paljud naised tunnevad oma vagiina väljanägemise pärast. On hämmastav, kui paljud naised ei tea isegi seda, kuidas mõningaid oma kehaosi nimetada,» rääkis Geraghty ja lisas, et heegeldab oma loomingu teadlikult pisut lõbusamaks, asümmeetrilisemaks ja karvasemaks. «Igaüks on erinev,» lisas naine.

Vallaline Lulu teeb teekannukatteid ja nüüd siis ka mütse muidu tellimustöödena ning kingib neid ka oma sõpradele. Iga töö tegemine võtab tal üsna kaua aega ja kuna ta ei jälgi ühtegi mustrit, siis on iga töö ka isemoodi väljanähgemisega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles