Kes oleks võinud arvata, et just see on VeebiTV kõige vaadatum saade

Elu24
Copy
Foto: Shutterstock

Teie ees on viimase kuu aja kõige vaadatumad Kanal 2 saated VeebiTVs. Esimese koha napsas endale India telesari «Hingesugulased», mille suurimaks konkurendiks oli otsesaade «Õhtu!» Vaata ka, kes jäid kolmandale, neljandale ja viiendale kohale.

1. Hingesugulased

Foto: Tootja foto

See on lugu noore India naise võitlusest, vanade traditsioonide ja kommetega ühiskonnas, täide viimaks oma unistust. See on tema teekond, kus ta leiab tuge ja abi kõige ebatõenäolisemalt inimeselt – läbi sundabielu saadud abikaasalt, kes pakub talle võimaluse see kõik teoks teha.

See on lugu suurest ja isetust armastusest ja ootamatult leitud õnnest ja hingesugulasest.

2. Õhtu!

Foto: Tootja foto

Kanal 2 kuldne kolmik Piret Laos, Robert Rool ja Jüri Butsakov sisustavad Teie õhtud põnevate kohtumiste ja mõnusa meeleoluga. Kaamerad käivad ning see, mis eetrisse läheb, kirjutatakse reaalajas teleajalukku. Just sellisel piiril mängib otsesaade «Õhtu!». Igal argiõhtul paisatakse külalised koos saatejuhtidega enneolematutesse olukordadesse, mis panevad rääkima, arutlema ja kaasa mõtlema iga televaataja.

3. Kuuuurija

Foto: Tootja foto

Katrin Lusti ajakirjanduslik telemagasin võtab luubi alla Eesti elu varjatud poole, mis peidab endas kaasahaaravaid lugusid.

4. Reporter

Foto: Tootja foto

Eestlaste lemmik-uudistemagasin! Meeleolukas ülevaade meil ja maailmas toimunust, lisaks külastame huvitavaid sündmusi ja veedame aega põnevate inimestega. Saadet juhivad Olaf Suuder, Jürgen Fogel ja Jaanus Koort.

5. Pilvede all

Foto: Tootja foto

Draamasarja «Pilvede all» 20. hooaeg tõstab sel kevadel senisest suurema tähelepanu alla armastuse. Milline on ikkagi see «õige» armastus, kes seda endale lubada võib ja kas armastus seab tingimusi?  

Veebi TVs näeb suurt osa Kanal 2 kodumaisest programmist ja välismaiste saadete/sarjade/filmide paremikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles