Video: missast otseülekannet teinud preestril polnud aimugi, kui palju nalja ta inimestele pakkus

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Preester Paolo Longo missast tehtud video, kus ta kogemata aktiveeris Facebooki filtrid, muutub üha populaarsemaks.
Preester Paolo Longo missast tehtud video, kus ta kogemata aktiveeris Facebooki filtrid, muutub üha populaarsemaks. Foto: Kuvatõmmis Twitterist

Üks Itaalia preester aktiveeris kogemata missa ajal Facebooki filtrid ning sellest on saanud viimaste päevade üks populaarsemaid videoid.

 Videost, mida on Twitteris vaadatud üle kolme miljoni korra, on näha, kuidas preester Paolo Longo astub kaamera tagant välja ja alustab Facebooki otseülekannet missast vahendas Daily Mail. 

Kuid vaid mõni sekund pärast ülekande algust hakkavad preestri kohale ilmuma mitmed filtrid.

Lõbusas veebimissa ülekandes seisis preester Longo, kelle asukoht Itaalias pole teada, risti kõrval, kui ühtäkki ilmus ta pähe digitaalne kiiver.

Seejärel vahetub filter järsult animeeritud hantliteks, järgmisena on näha, kuidas preestri ümber hakkas «sadama» kollaseid konfettisid ja mehe näole ilmusid päikeseprillid.

Ühel hetkel näib, et preester Longole kasvas ette suursugune hall habe, misjärel muutus mehe nägu mustvalgeks.

Samuti ilmusid pahaaimamatu preestri näole roosad vuntsid ja tohutu suured koomiksisilmad. Aga sellest kõigest hoolimata jätkas preester pahaaimamatult veebimissat .

Humoorika video postitas Twitterisse Gavin Shoebridge.

Ka preestrid kogu Itaalias on oma teenustega pärast seda, kui peaminister Giuseppe Conte kehtestas 9. märtsil riikliku karantiini, internetti kolinud.

Itaalias on igasugune liikumine riigi piires keelatud ja kõik eluks vajalikud ettevõtted on suletud. 

Tänahommikuse seisuga oli Itaalias koroonaviirus tuvastatud 69 796 inimesel. Itaalias on viirusesse surnud aga juba 6820 inimest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles