Whitesnake'i rokk-kontsert Tallinnas jääb ära, aga põhjus pole koroonas!

Elu24
Copy
Whitesnake ja solist David Coverdale Rootsis 2008. aastal esinemas.
Whitesnake ja solist David Coverdale Rootsis 2008. aastal esinemas. Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX/SCANPIX SWEDEN

Eestis kehtestatud eriolukord peaks plaani päraselt lõppema 1. mail. Vaatamata sellele jääb aga 4. maiks planeeritud Whitesnake'i kontsert Tallinnas ära, sest rokkbändi solist läheb operatsioonile.

Ürituse korraldaja Live Nation Estonia kirjutas kontserdi ametlikule Facebooki lehele, et kahjuks jääb rokkbändi kontsert Saku suurhallis, Tallinnas ära. 

Babbermouth.net vahendab, et põhjuseks on Whitesnake'i solisti David Coverdale'i eelseisev operatsioon, mille käigus eemaldatakse mehe kahepoolne sisemine song. Operatsioon mõjutab mitmeid Whitesnake'i planeeritud kontserte sealhulgas Euroopa turneed.

Coverdale teatas eelseisvate esinemiste tühistamistest täna sotsiaalmeedia vahendusel. «Taas murrab see minu südame, et ma olen veelgi kurvemate uudiste kandja, mis mõjutab Whitesnake'i turnee ajakava sellel üha keerukamal 2020. aastal. Kõik turneed Euroopas, Suurbritannias ja USA-s tühistatakse terviseprobleemide tõttu, mis on seotud konkreetselt minu kahepoolse sisemise songaga, mis nõuab operatsiooni,» teatas Coverdale.

«Praegu saan teile ja mu suurepärastele Whitesnake'i muusikutele ja meie meeskonnale pakkuda ainult minu armastust ja siirast vabandust ning samuti kahetsust [...] selle ettenägematu isikliku tervise teema pärast, mis vajab kohest sekkumist.»

Coverdale'il asendati 2017. aastal mõlemad põlved titaaniga pärast degeneratiivse artriidi all kannatamist. Hiljem selgitas solist, et tal oli põlveliigese artriidi pärast nii suurtes valudes, et see takistas tal esinemist.

Märtsi alguses tühistas Whitesnake oma Jaapani turnee koroonaviiruse tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles