ELU KARANTIINIS ⟩ Adeele Jaago: olen nutnud, süüdistanud, olnud paranoiline ja hirmunud

Elu24
Copy
Adeele Jaago
Adeele Jaago Foto: Rene Türk

Käesoleva nädala teiseks pooleks on Eestis kehtinud eriolukord juba kaks nädalat. See aeg on olnud raske ja emotsionaalne paljude jaoks ning tunnete keerises eksleb ka Adeele Jaago.

«Olgugi, et ka sellele eelnev elu ei ole olnud mul ülemäära sotsiaalne, siis tunne on hoopis teine küll,» kirjutab näitlejatar Adeele Jaago karantiini kümnendal päeval sotsiaalmeediasse läkitatud postituses. «Olen nutnud, süüdistanud, olnud paranoiline, hirmunud, kuulanud ja lugenud liiga palju uudiseid, analüüsinud, ennustanud ja muretsenud. Aga ka naernud, mõistnud, aktsepteerinud, unistanud, nostalgitsenud, hoidnud ja armastanud. Eks nähtamatud vaenlased on need kõige keerukamad ja aeg annab seletust, millal see kõik möödub. Ehk annab aeg ka vastuseid, miks see maailmaga juhtuma pidi. Ma soovin teile kõigile rahu ja jõudu, me tuleme sellega toime.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Täna täitus minu jaoks kümnes päev karantiini. Olgugi, et ka sellele eelnev elu ei ole olnud mul ülemäära sotsiaalne, siis tunne on hoopis teine küll. Olen nutnud, süüdistanud, olnud paranoiline, hirmunud, kuulanud ja lugenud liiga palju uudiseid, analüüsinud, ennustanud ja muretsenud. Aga ka naernud, mõistnud, aktsepteerinud, unistanud, nostalgitsenud, hoidnud ja armastanud. Eks nähtamatud vaenlased on need kõige keerukamad ja aeg annab seletust, millal see kõik möödub. Ehk annab aeg ka vastuseid, miks see maailmaga juhtuma pidi. Ma soovin teile kõigile rahu ja jõudu, me tuleme sellega toime. Täna leidsime perekonnaga rahu ja vaikuse Ingatsi rabast, Soomaal. Oli võrratult ilus rahvusvaheline metsapäev. Loodan, et ka kõigil teil, armsad ja head. #karantiin #olenkodus

A post shared by Adeele (@adeelejaago) on

Pingete maandamiseks käis Adeele koos muusikust abikaasa Jaan Jaago ja tütre Salmeliga Ingatsi rabas jalutamas: «Oli võrratult ilus rahvusvaheline metsapäev. Loodan, et ka kõigil teil, armsad ja head.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles