KOROONAPETTUR ⟩ Töökoha sulgemiseks võltsitud koroonanakkuse tõendit kasutanud mees vahistati

Elu24
Copy
Mees võeti pettuse eest vahi alla, vallandati ja sai korraliku trahvi.
Mees võeti pettuse eest vahi alla, vallandati ja sai korraliku trahvi. Foto: Spartanburg County Šeriff

USA mehe pettus puhkuse eesmärgil sai kibeda vastulöögi. Viirusepuhangust kasu lõigata üritanud mees vallandati ning vahistati, kirjutas LadBible.

USAs tuli avalikkuse ette kurioosne juhtum, kus mees põhjustas oma töökohas mitmepäevase seisaku ja desinfitseerimiskampaania. Seda kõike täiesti ilmaasjata.

Nimelt viis Jeffrey Travis Long tööandjale arstitõendi, kus kinnitati, et ta on koroonaviirusese nakatunud. Lõuna-Carolinas asuv ettevõte ajas ta koju ja sulges tööpaiga tervelt viieks päevaks.

Samuti kulutati korralikult raha kõigi ruumide desinfitseerimisele. Neljapäeval peeti 31-aastane mees aga kinni. Nimelt selgus, et arstitõend oli võltsitud, teatas Spartanburgi maakonna šeriff.

Hiljem selgus, et Long ei olnud haiglas ammu käinud ning arsti kirjalt puudus vajalik tempel. Veel enamgi - teise politseiametniku sõnul ei teinud haigla sel hetkel veel COVID-19 testegi.

Enne seda oli mees jõudnud külastada ka oma laste kooli. Loomulikult põhjustas se seal korralikult põhjendamatut hirmu, et nakkus levib kõikjale kodudesse.

«Ma ei tea täpset summat, mis ettevõttel kogu hoone desinfitseerimiseks kulus,» ütles šeriff Chuck Wright meediale, «aga see oli suur summa.» Korravalvuri arvates oli mehe eesmärgiks lihtsalt mugav paarinädalane puhkus.

Longi tööandja tegi politseile pettuse kohta teate ja lasi mehe lahti. Esialgu sai mees 200 dollarit trahvi ja vabastati 10 000 dollarise kautsjoni vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles