Pärleid Eesti inimestelt: kus korraldada viirusevabasid tinderikohtinguid?

Elu24
Copy
Romantiline maskides kohting Pariisis? Võib ka nii.
Romantiline maskides kohting Pariisis? Võib ka nii. Foto: Reuters/ScanPix

Karatiinis igavlevad Eesti inimesed arutavad kullaaugus nimega Perekooli foorum, kuhu võiks praegusel ajal Tinderist leitud silmarõõmu välja viia.

Mures kasutaja Kägu päris mõne päeva eest Perekooli kogukonnalt - mida küll hakata peale Tinderi kohtinguga? Kõik kinod, restoranid ja muu on ju kinni.

«Koroonaviirus ei levi suguliselt ja praegu pole nagunii midagi paremat teha, kui kohtamas käia,» põhjendas Kägu. Mõned võtsid küsimust tõsiselt, teised tootsid hulga iroonilisi pärleid.

Kellegi arvates peaks kodus vastu pidama, kuni saab näost näkku suhelda. Seni peab aga vist e-poest vibraatori koju tellima... Samas märkis teine, et koroona kandub ikka kõikide kehavedelikega ja lähikontaktis. «Ei levi sugulisel teel» on rumal jutt tõesti.

«Koroonapidudel loomulikult. Võrus, Saaremaal, kus iganes,» torkas aga üks kasutaja irooniliselt. «Mingid rotid olete vä?» keeras aga keegi päris vindi üle. «Minu Tinderi-musu viis mind ikka Itaaliasse.» Koroona on kõigest külmetus, irvitas ta.

Samas märkis üks Perekooli Tinderi-spets, et kõige parem on välja jalutama minna. Plusse on veel - ei pea arve jagamise pärast muretsema. Talle vastati aga, et ikkagi on vaja 2 meetrit või enam distantsi hoida, muidu hüppab viirus ka tervele inimesele kallale.

Maskis, gaasimaskiga ja kummikinnastega voodisse minna võib mõnele erutavgi olla, teoretiseeris ta naljaga. «Uus fetiš,» naeris ta.

Üks veidramaid ideid oli aga järgmine. «Bussipeatustes loomulikult, mina ühel pool klaasi, tema teisel pool. Liiklusmüra korral kirjutame rääkimise asemel,» jutustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles