Rootsi raskeroki kollektiiv Mustasch avaldab 1.veebruaril uue albumi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi hard rock ansambel Mustasch
Rootsi hard rock ansambel Mustasch Foto: Frederik Etoall

Rootsi raskeroki kollektiiv Mustasch avaldab 1.veebruaril oodatud uue stuudioalbumi «Sounds Like Hell, Looks Like Heaven», mille esimeseks singliks on lugu «The Challenger».

 Veebruaris avaldatav plaat on uhke järg eelmisel aastal ilmunud ja bändi kümnendat tegutsemisaastat tähistanud juubelikogumikule «The New Sound Of The True Best».

Mustasch soovis vastvalminud albumiga kogeda midagi uut, valides produtsendiks bändi laulja ja kitarrist Ralf Gyllenhammari, kelle visiooniks värske materjali puhul oli varasemast vähem instrumente kasutada, muutes nii bändi helipildi selgemaks. Albumi , «Sounds Like Hell, Looks Like Heaven», miksis kokku Stefan Glaumann, kes varem koosööd teinud bändidega nagu Apocalyptica, Rammstein, Within Tempation, Backyard Babies.

Mustasch läheb peale albumi ilmumist tuurile, ning väga heaks live-esinejaks peetavat bänd astub siinse publiku ette juba 8.aprillil Rock Cafés Tallinnas. Ansambel kogub siingi järjest populaarsust, sest tegu on juba neljanda kontserdiga Eestis. Tuleval kontserdil saab kuulda ja näha nii uue albumi lugusid kui ka vanu hitte.

Kõigi eelduste kohaselt liitub tuuril bändiga ka uus trummar, sest aastast 2009 trummariks olnud Danne McKenzie lahkus bändist eelmise aasta lõpus. Nimelt 16. detsembril, mil Gyllenhammar ja McKenzie Rootsi rockraadio Bandit hommikuprogrammi külalisteks olid, teatas viimane kõigile üllatusena oma lahkumisotsusest.

Lahkuminekuga suuremat draamat ei kaasnenud, kuid vanad sõbrad tunnistasid põhjusteks siiski omavahelised konfliktid. «Oleme liiga sarnased, karjume vaid teineteise peale,» kinnitas Gyllenhammar Aftonbladetile antud intervjuus. Head kamraadid päästsid nii oma sõpruse. Nüüd otsib Mustasch uue trummari näol oma ridadesse täiendust!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles