Anu Saagim langes esimesena 30 000 euro saatest välja

Inna-Katrin Hein
Copy
Anu Saagim
Anu Saagim Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Soome kanal Nelone näitab uut tõsiselusaadet Farmi Suomi, milles osales ka tuntud eestlanna Anu Saagim, kes langes juba esimese saates välja.

Selles saates elavad tuntud inimesed 30 päeva maal ja nad peavad selle aja jooksul tegema seal kõik vajalikud talutööd, teatab is.fi.

Farmi Suomi saatest lahkutakse võistlemise teel. Selle saate esimeses osas olid vastamisi Anu Saagim ja Seksikäs-Suklaa ehk Vic.

Tegemist oli võistlusega, mis soome keeles kannab nime «pukkitappelu». Selles istuvad võistlejad palgil ja taovad üksteist mingit pehmet asja täis kottidega, kuni üks alla kukub.

Kahevõistluse kaotas Saagim, kelle arvates jõuab ta vastaseks olnud Vic talusaates veel kaugele.

«Mul on kahju esimesena lahkuda! Olen kindel, et Vic läheb lõpuni. Kui nägin võistluse alguses ta silmi, läksid mul jalad nõrgaks,» sõnas Saagim pärast võistlust.

Saatest lahkuja saab nimetada võistleja, kes juhib taluelu ja seal tehtavaid töid.

Esimeses osas oli talujuhiks juutuuber Jaakko Parkkali, kes sai selleks, kuna võitis saate esimese ülesande.

Parkkali valis esimesse kahevõitlusse Saagimi ja Saagim valis oma vastaseks Seksikä-Suklaa.

Pärast väljalangemist nimetas Saagim talu uueks juhiks endise poksija Amin Asikaineni.

Saagimi sõnul sai ta aru, et Asikainen ei tahtnud olla talujuht.

«Tundus, et hoopis Sara tahtis saada talujuhiks, kuid ei, praegu peab selles ametis olema poksija. Tahtsin tekitada kaose ja pinge, sest neid on ka elus vaja,» selgitas Saagim viitega Soome missikaunitarile Sara Chafakile.

Saagimi sõnul nägi ta juba esimeses saates ära, kes Soome kuulsustest mängivad saates ausalt ja kes mitte.

«Osad on toredad ja sõbralikud, kuid nende kallistus ei ole soe, vaid sellest õhkub külma. See näitab, et tegemist ei ole ausa inimesega. Sain kiiresti aru, kes on aus ja kes on omakasu peal väljas,» selgitas Saagim.

Saagimi viimane soovitus saates osalejatele oli, et hoolimata suurest võidurahast, peaksid nad nautima saadet ja võtma kõike lõdvemalt.

«Nautige seda! Tegemist ei ole elu ja surmaga, kuid eks 30 000 eurot teeb oma töö, kuna see on kogu aeg silme ees. On neid, kes kasutavad nippe, mis ei ole just kõige ausamad, kuid need ei aita tavaliselt edasi,» teatas tuntud eestlanna.

Farmi Suomi saates oli alguses 12 võistlejat, kes ühe kuu jooksul elavad talus ja peavad tulema talutöödega toime. Iga saates on kahevõistlus, mille kaotaja peab saatest lahkuma. Võitja saab endale 30 000 eurot.

Ühes osas näeb kolme päeva elu ja iga kolme päeva tagant peab üks võistlejatest lahkuma.

Igas osas on üks võistleja talu- ja töödejuht, saades sellega immuunsuse, mille tõttu ta välja ei saa langeda.

Juhil on palju võimu ja ta nimetab kahevõistluse esimese osalise. Vastase ja võistlemise viisi nimetab juhi poolt valitud võistleja ise. Võistelda saab teadmiste, oskuste ja jõuga.

Kahevõistluse võitja jääb saatesse ja jätkab, kaotanu peab lahkuma saatest.

Kaotaja nimetab talu uue juhi. Osalejad saavad uuest juhist teada järgmisel päeval lahkuja poolt jäetud kirjast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles