Viis jalgpallitähte, kes fännasid koduklubi konkurente

Elu24
Copy
Inglismaa jalgpalliklubi Tottenhami Hotspuri tippmängija Harry Kane aktsioonis oma lapsepõleve lemmiku Arsenali meeskonna vastu.
Inglismaa jalgpalliklubi Tottenhami Hotspuri tippmängija Harry Kane aktsioonis oma lapsepõleve lemmiku Arsenali meeskonna vastu. Foto: Martyn Haworth/www.imago-images.de/Scanpix

Just need viis jalgpallitähte on või on olnud oma koduklubides supertegijad. Inglise vutifännide jaoks on teatavasti ülimalt oluline võit kodulinna rivaali üle, olgu selleks Põhja-Londoni derbi Arsenali ja Tottenhami vahel või Mersayside`i derbi Liverpooli ja Evertoni vahel.

Kas teadsid, et järgmised Inglismaa tippklubide Arsenali, Evertoni, Liverpooli, Tottenhami ja Manchester City kangelased olid nooruspõlves hoopis teiste klubide tulihingelised poolehoidjad ja ei kannatud oma praegust klubi silmaotsastki!

Harry Kane. Tottenhami fännid peavad teda «omaks». Inglismaa koondise ründaja oli aga lapsepõlves kõva Arsenali fänn! Tänaseks on Tottenhami staar Arsenalile kõmmutanud 10 väravat!

Väike Harry Kane vasakul...

Steven Gerrard. Tegemist on ühe läbi aegade parima Liverpooli mängijaga. Kas on? Allpool on väike Gerard igal juhul linnarivaali Evertoni särgis! Gerard ise ütles, et väiksest peast olid tal olemas ka Madridi Reali, Norwichi, Barcelona ja Tottenhami vormid!

Kevin De Bruyne. Praegune Belgia koondislane, Manchester City supertäht unistas lapsena karjäärist Liverpoolis, lemmikmängijaks oli tal Michael Owen.

Lucas Digne. Vot see on mees! Evertonis mängival Prantsusmaa koondise kaitsjal on isegi rinna peale tätoveeritud Liverpooli tunnuslaulu pealkiri: «I never walk alone!». Peaks ta Goodison Parkil (Evertoni kodustaadion) skoorima, oleks parem, kui ta särgi seljaks hoiaks!

Serge Aurier. Elevandiluuranniku jalgpallur sõlmis Tottenhamiga lepingu 2017. aastal. Loomulikult tuli ilmsiks, et vutimees on Arsenalile kõvasti pöialt hoidnud...Seda on tunnistanud ta ka Prantsusmaa telekanalites.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles