MADIN PARDAL ⟩ Video: maski kandnud reisija sülitas ja virutas stjuardessile näkku (1)

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Enesekontrolli kaotanud reisija sülitas ja virutas teda rahustama tulnud stjuardessile näkku.
Enesekontrolli kaotanud reisija sülitas ja virutas teda rahustama tulnud stjuardessile näkku. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Enesekontrolli kaotanud reisija lõi tüli lahendama tulnud stjuardessi nii kõvasti, et naine põrkus hetkeks istmete vahele. Enne seda sülitas aga ägestunud mees naisele näkku.

Väidetavalt ärritus eelmise nädala reedel Brussels Airlines'i pardal reisinud mees pärast seda, kui reisisaatjad keeldusid abistamast tema ämma, kes istus kahe mehe vahel, kes naist müksasid, vahendas The Sun.

Internetti riputatud videost on näha, kuidas lennuki pardal olnud silmnähtavalt vihane mees karjub kõigepealt stjuuardi peale, kes üritab ärritunud reisijat ka tagasi istuma suunata. 

Reisija naise poolt filmitud videos on kuulda, kuidas mees karjub: «Sa ei pane oma käsi minu külge!», samal ajal, kui teenindaja palub mehel maha rahuneda. 

Seejärel ähvardas ärritunud mees, et peksab stjuuardi vaeseomaks. 

Seejärel hakkas vihase mehe abikaasa karjuma ja väitma, et stjuuard lõi meest esimesena. 

Kaose keskel jõudis kohale ka punasesse riietatud lennuteenindajate juht, kes proovis omakorda olukorda rahustada. Vihane mees käratas seepeale aga hoopis stjuardessile, et see vait jääks.

Naine vastab seepeale mehele, suunates oma näpu mehe näole: «Kuulake ja rahunege maha.».

Selle peale lausus ärritunud mehe abikaasa, et stjuardilt ei palutud muud kui abi. 

Kui aga stjuardess ähvardas kogu toimunu peale politsei kutsuda, väitsid ärritunud reisijad, et just stjuuard eskaleeris olukorda meest puudutades.

Olukord oli ebamugav ka teistele reisijatele ning nii mõnigi neist filmis samuti tekkinud tüli. 

Tüli ärritunud paari ja lennuki teenindava personali vahel ei tahtnud aga kuidagi vaibuda ning ühel hetkel on kuulda, kuidas stjuardess karjub mehele, et tal on lennukis õigused ja mehe tegevus on keelatud. 

Seepeale hakkas ärritunud mees veelgi kõvemini karjuma, lähenes naise näole ja sülitas teenindajale näkku. 

Ehmunud stjuardess lõi seepeale mehele lahtise käega näkku. 

Mees vastas löögile virutades naisele rusikaga näkku. Seepeale sekkusid olukorda ka teised reisijad, kes haarasid üle piiri läinud mehest kinni. 

Brussels Airlines pole olukorda veel kommenteerinud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles