UEFA tühistas jalgpalli EMi majutusbroneeringud!

Elu24
Copy
FOTOMONTAAŽ: Euroopa jalgpalli meistrivõistluste maskott Skillzy ja STOP märk.
FOTOMONTAAŽ: Euroopa jalgpalli meistrivõistluste maskott Skillzy ja STOP märk. Foto: Elmar Kremser/SVEN SIMON via www.imago-images.de/imago images/Sven Simon/Scanpix

Taani ajaleht BT teatel tühistas Euroopa jalgpalliliit UEFA eelmisel nädalal  Euroopa jalgpalli meistrivõistluste ajaks tehtud majutusbroneeringud Kopenhaagenis.

Teisipäeval koguneb UEFA, et arutada meeste jalgpalli Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri toimumise või mittetoimumise üle. Taani väljaande BT arvates on ülimalt tõenäoline, et vuti EM lükatakse edasi.

UEFA on EMi puhul broneerinud hotellid kõigis 12 linnas, kus vutilahingud peaksid toimuma. BT teatel tühistas UEFA Booking.comi kaudu vähemalt ühes mängupaigas - Kopenhaagenis - aga valdava osa broneeringuist.

Seda teadet kinnitas ka Kopenhaagenis asuva hotelli CPH Hotel i DGI byen kommertsdirektor Kevin Helsinghof.

«Võin kinnitada, et Booking.comi kaudu vabanesid eelmisel nädalal toad, mis olid broneeritud jalgpalli EMi silmas pidades. Umbes 80 protsenti oli reserveeritud UEFA-le - need toad on nüüd vabanenud.»

«Broneering oli väga pikalt ette tehtud, kuid eelmisel nädalal broneering tühistati. Nad tegid seda viimasel päeval, kui tühistada sai veel tasuta,» sõnas Helsinghof.

Helsinghofi sõnul oli ette näha, et koroonaviirus mõjutab tugevalt hotelliäri. 

Esmaspäeva õhtul teatas Financial Times, et jalgpalli EM lükatakse kindlasti edasi. Briti väljaande andmetel arutab UEFA täna EMi võimalikku toimumist käesoleva aasta detsembris. 

2020. aasta jalgpalli EMi finaalturniir peaks toimuma 12 erinevas riigis 12. juunist kuni 12. juulini. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles