Mängust väljas? Tanel Toomi uue filmi staar Olga Kurylenko sai koroonaviiruse

Liina Suvi Ristoja
, Apollo Kinoportaali toimetaja
Copy
Olga Kurylenko BAFTAdel 2019
Olga Kurylenko BAFTAdel 2019 Foto: Scott Garfitt/EMPICS Entertainment/Scanpix

Tanel Toomi eeltoomise faasi jõudnud ulmepõneviku staar, Bondi-tüdrukust Ukraina näitlejanna Olga Kurylenko teatas, et kannab koroonaviirust.

«Kodus luku taga, sest koroonatest oli positiivne. Olen juba pea nädal aega haige olnud. Peamised sümptomid on palavik ja väsimus. Hoolitsege endi eest ja võtke seda asja tõsiselt!» hoiatab näitlejanna oma sotsiaalmeedias.

Toomi filmi võtted peaksid algama maikuus – hetkel pole seega teada, kuidas koroonaviiruse laine ettevõtmist mõjutab.

Tanel Toomi uus dilm kannab pealkirja «Gateway 6» ehk eesti keeli «Värav 6», mis filmiportaali IMDB andmetel räägib rühmast sõjaväelastest, kes jäävad hüljatud baasi oma saatust ootama. Ulmepõnevik sünnib Suurbritannia, Saksamaa ja Eesti koostöös. Hetkel on film eeltootmise faasis ning siinkohal aitab kaastootjana kaasa ka Eesti oma Allfilm.

Lisaks Kurylenkole on tuntud ekraanitähtedest koroonaviiruse kandjad teadaolevalt Tom Hanks ja tema abikaasa Rita Wilson.

Koroonaviirus räsib filmitööstust enneolematu hooga: Hollywood seisab silmitsi 20-miljardilise löögiga ning paljud suurfilmide produktsioonid on kas lükatud edasi või seisavad hetkeseisuga vähemalt 2 nädalat pausil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles