Sarjas «Seitsmes taevas» noorimat poega mänginud Lorenzo Brino hukkus liiklusõnnetuses

Elu24
Copy
Lorenzo Brino ja Nikolas Brino sarjas «Seitsmes taevas».
Lorenzo Brino ja Nikolas Brino sarjas «Seitsmes taevas». Foto: Kaader telesarjast «Seitsmes taevas»/IMDb

Teleseriaalist «Seitsmes taevas» eestlastelegi tuttav näitleja Lorenzo Brino suri 21-aastaselt.

Brino juhitud sõiduauto kaotas juhitavuse ning ta sõitis teelt välja vastu posti, vahendas TMZ. Traagilise õnnetuse ajal viibis noor näitleja sõidukis üksi.

Õnnetus juhtus selle nädala esmaspäeval kella 3 ajal öösel Ameerika Ühendriikides California osariigis San Bernardino maakonnas. Hukkunu nime polnud enne tänast teada.

Üks Brino sõpradest tegi lahkunu mälestuseks video, kus nimetas teda «kauniks hingeks».

Brino mängis telesarjas «Seitsmes taevas» («7th Heaven») Camdenite perekonna noorimat last Sam Camdenit. Tal oli sarjas ka kaksikvend David, keda kehastas Lorenzo Brino vend Nikolas.

Lorenzo oli üks nelikutest, imikutena mängisid nad kõik «Seitsmendas taevas». Kui lapsed hakkasid suuremaks kasvama ja nende välimus muutus eristatavaks, jäid sarja näitlema ainult Lorenzo ja Nikolas Brino.

Nad mängisid sarjas aastatel 1999–2007.

Nelikute tädi Janet Brino ütles, et Lorenzo kaotus jättis tema südamesse augu. «Jumal vajas veel üht inglit ja ta võttis sinu. Palun valva oma ema ja isa, õe Mimi, vendade Antonio, Zachary ja Nicholase järele... sul on seal üleval palju tööd teha!» ütles ta.

Õde Mimi meenutas venda Instagramis: «Sa võid olla läinud, aga see on tõsi, kui inimesed ütlevad, et oled läinud, aga sind ei unustata kunagi. Sa tõid valgust nii paljude ellu ja tegid oma lühikese elu jooksul nii palju.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mimi Brino (@mimi_brino) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles