5miinust peab Austraalia tuurilt kopteriga koju tulema: loodame parimat, valmistume halvimaks

Elu24
Copy
5MIINUST
5MIINUST Foto: Konstantin Sednev

Koos Reketiga Austraalias esinemas käinud 5miinust andis fännidele teada, et Eestisse tagasi pääsemine läheb meestel päris keeruliseks.

Varem vaid Soomes esinemas käinud 5miinust tegid eriti suure välismaa tuuri - räpipunt esines koos Reketiga kahel kontserdil Austraalias.

Nüüd läheb aga maailm viirusepuhangu hirmus järjest hullemini lukku. Mehed peavad maakera kuklapoolelt koju saamiseks korralikke pingutusi tegema.

«Hakkame nüüd Reketiga Perthist koju sõitma,» kirjutasid nad Twitteris. Pikk reis tuleb ümberistumistega Dubais ja Stockholmis. «Loodame parimat, valmistume halvimaks,» kinnitas räpipunt.

Bändi liige Estoni Kohver jagas Instagramis fotot, kus on Perthi rahvusvahelises lennujaamas, nägu varjamas lisaks tavapärastele päikeseprillidele ka näomask.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

bring it on, koronts !!!

A post shared by onu kohver (@kohvefe) on

Stockholmist peavad nad aga kopteriga Eestisse tulema. Eile peatati reisilaevaliiklus Rootsiga.

Oma Instagrami story's lugesid räpparid aga oma fännidele hoolitsevalt sõnad peale. Esmajoones soovitati kõigil kodus püsida - ei tasu kangelast mängida.

Samas tuletasid nad ka meelde, et kui kunagi kõik korda saab, tuleb kindlasti väikeseid kodumaiseid ettevõtteid toetada. «Selveritel ja Prismadel on kõik timmis, nurgapagaritel ja väikepoodnikel pussus,» kirjutas 5miinust.

Soovitused ellujäämiseks miinustelt.
Soovitused ellujäämiseks miinustelt. Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles