VIDEO ⟩ Teismeline poiss jäi tänaval päise päeva ajal jõhkra matšeeterünnaku alla

Elu24
Copy
Ohvrit rünnati noa ja matšeetega.
Ohvrit rünnati noa ja matšeetega. Foto: SWNS/ScanPix

Verdtarretav rünnak toimus Birminghami tänaval päise päeva ajal ning politsei otsib nüüd jõhkardeid taga, teatas Daily Mail.

West Midlandsi politsei avaldas eile tõeliselt šokeeriva video. Turvakaamera oli tabanud, kuidas gäng ründab Birminghami kesklinnas teismelist jõhkralt nugade ja matšeetega.

Salvestiselt võib näha, et rühm kapuutsides ja terariistadega relvastatud mehi sööstavad kallale 15-aastasele poisile. Ootamatult julm sündmus leidis aset kolmapäeval kell 15:10 linna Keskakadeemia ees.

Koolikotti kandnud teismelisel õnnestus rühma eest põgeneda. Ühel ründajatest oli käes nuga, teisel matšeete. Sündmuskoht on ümbritsetud pubide, restoranide ja kontoritega.

Õnneks pääses poiss suhteliselt kergete vigastustega, teatas kiirabi. Politsei avalikustas video, kuna ründajad soovitakse üles leida - mõlema nägu jäi salvestisele.

Kinni on peetud üks kahtlusalune, kes on ohvriga sama vana. «Kuigi vahistamine on suur areng, palume kõigil, kes kedagi videolt ära tunnevad, meiega ühendust  võtta,» ütles seersant Asaf Khan.

«Samuti soovime infot kõigilt tunnistajatelt, ... kes seda mobiili või auto pardakaameraga filmisid,» lisas mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles