KLÕPS ⟩ Magnus Kirdi sportlasest pruut käis noa all: mis saab Tokyo olümpiast?

Copy
Laura Ikauniece 2019.
Laura Ikauniece 2019. Foto: Reuters/ScanPix

Eesti odaviskaja Magnus Kirdi lätlasest pruut Laura Ikauniece teatas, et käis põlveoperatsioonil.

«Profisportlasena tuleb alati leida tasakaal tervena püsimise ja paremate tulemuste vahel,» kirjutas lätlasest seitsmevõistleja Instagramis, «sel põhjusel otsustasin põlveoperatsiooni teha.»

Lätlanna avaldas, et kuigi operatsioon läks hästi, võtab see tal Tokyo olümpiamängude eel hoo maha. Kui koroonapaanika vaibub, peaksid olümpiamängud toimuma 24. juulist 9. augustini. «Kui vaadata suuremat pilti, aitab see mul jõuda kaugemale ja olla nii hea sportlane kui mulle võimalik,» lisas Ikauniece.

Hetkel liigub lätlanna ringi karkudel, ent ütles, et ootab juba taastumist ja plaanib profikarjääriga jätkata nii kiiresti kui võimalik. «Olen oma teekonna üle uhke: saavutuste üle, mis mul juba on, ja unistuste üle, mis viivad suuremate eesmärkideni. Need hoiavad mind fokuseeritult ja positiivsena!» rõõmustas Ikauniece.

Avalikkus sai Kirdi ja lätlanna suhtest teada möödunud sügisel.

View this post on Instagram

✨|Being a professional athlete there is always a balance between staying healthy and getting better on your event. For that reason I made a decision to have an operation on my knee. Operation went well. Yes on this moment it does slow me down for Tokyo but I am a fighter. And on a bigger picture it will help me to go further and to be the best athlete I can be. Looking forward now to work on recovery and to be back on full action as soon as possible. I am proud of my journey - the achievements I have and the dreams for bigger goals - keep me focused and positive!|✨ - - #heptalaura #kallasmanagement #nike #redbull #givesyouwings #latvia #trackandfield #vieglatlētika #vieglatlētivar #sport

A post shared by Laura Ikauniece (@laura_ikauniece) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles