Netis levib üleskutse, mis võib nii mõnegi ürituse korraldaja jaoks osutuda elupäästjaks! (1)

Elu24
Copy
Jazzkaar 2019
Jazzkaar 2019 Foto: Irina Mägi/Saarte Hääl

12. märtsil, natuke enne südaööd, kehtestati koroonaviiruse tõkestamiseks Eestis välja eriolukord. Kõik avalikud kogunemised on keelatud ja sellega kaasnevat kahju nii artistide kui ka korraldajate jaoks ei oska paljud ilmselt aimatagi.

Enamik märtsis ja aprillis toimuma pidanud sündmusi on, kas edasi lükatud või täielikult tühistatud. Soovi korral on enamik korraldajaid pakkunud võimalust eelmüügist ostetud piletid tagastada, ent sellega kaasneb paratamatult ka meeletu kahju.

IDA Raadio saatejuht ja pianist Kirke Karja on sotsiaalmeedias löönud käima vahva üleskutse, mis võiks olukorda veidi parandada: «Mulle tagastati täna pisut pappi mõnede ammu soetatud piletite eest ja kuidagi nukker hakkas selle kõige pärast. Ja siis kuulsin Norra kolleegidelt, et neil ongi juba käimas selline ülitore aktsioon: kontserdi- või teatripileti vms lunastanud inimesi ärgitatakse mitte nõudma tagasi piletiraha. Kuulsin täna ka ise mitmetelt korraldajatelt, et neil on äärmiselt keeruline olukord ning jätkusuutlikkus midagi tulevikus korraldada on tõsise küsimärgi all.» 

«Ma tean, et kõik minu Facebooki sõbrad on kultuurilembesed inimesed, niisiis teen ettepaneku levitada seda mõtet ning toetada meie kultuurimaastiku väetajaid nii palju kui võimalik! Kui igaüks jätab kasvõi ühe pileti eest raha tagasi nõudmata, võib see nii mõnegi korraldaja jaoks osutuda elupäästjaks!» lausub Karja, kes utsitab postituse vahendusel ka ka Piletilevi, Ticketeri ja Piletimaailma aktsiooniga liituma.

 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles