Kanada peaministri Justin Trudeau abikaasal tuvastati koroonaviirus

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Kanada peaminister Justin Trudeau koos abikaasaga.
Kanada peaminister Justin Trudeau koos abikaasaga. Foto: PA Images /Scanpix

Sophie Grégoire Trudeaule tehti viirusetest, kuna naine kaebas gripilaadsete sümptomite üle. Selgus aga, et naine on hoopis nakatunud koroonaviirusesse.

Kanada peaminister Justin Trudeau ütles neljapäeval, et isoleerib end 14 päevaks pärast seda, kui tema naisele Sophie Grégoire Trudeaule tehtud koroonaviiruse test oli positiivne, vahendas Wall Street Journal.

Neljapäeva hilisõhtul avaldatud Kanada peaministri Trudeau kantselei avalduses öeldi, et peaminister on hea tervise juures ja teda ei kahtlustata praeguses etapis viirusesse nakatumises, kuna tal ei ole sümptomeid esinenud. 

Arstide sõnul pole ohtu ka nendele, kes on Trudeauga hiljuti kokku puutunud, kuna tööl olles ei ole mehel haigestumissümptomeid esinenud. 

Justin Trudeau otsustas end isoleerida pärast seda, kui tema abikaasal hakkasid kolmapäeval Suurbritannias olles haigussümptomid ilmnema. 

«Kuigi mul on viiruse tõttu ebamugavad sümptomid, olen varsti jälle jalgel,» ütles Sophie Grégoire Trudeau oma avalduses. 

«Kodus karantiinis olemine pole midagi võrreldes teiste Kanada peredega, kes võivad sama läbi elada, ja nendega, kes seisavad silmitsi tõsisemate terviseprobleemidega,» kirjutas naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles