Filmistaar Tom Hanks ja tema abikaasa Rita nakatusid koroonaviirusesse

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Tom Hanks koos abikaasa Rita Wilsoniga teatasid, et põevad koroonaviirust. Pildil on paar 19. jaanuaril peetud iga-aastasel Näitlejate Gildi auhinnagalal, mis toimus Californias.
Tom Hanks koos abikaasa Rita Wilsoniga teatasid, et põevad koroonaviirust. Pildil on paar 19. jaanuaril peetud iga-aastasel Näitlejate Gildi auhinnagalal, mis toimus Californias. Foto: Zumapress /Scanpix

Austraalias uue filmi tegemiseks valmistunud Tom Hanksi (63) sõnul osutusid tema ja ta abikaasa Rita Wilsoni (63) viirusetestid positiivseks.

«Tundsime end pisut väsinuna, nohusena ja meil olid mõned kehavalud,» ütles auhinnatud näitleja oma avalduses, vahendas New York Times. 

«Rital olid külmavärinad, mis tulid ja läksid. Ka kerge palavik. Asjade paremaks kulgemiseks, nagu praegu maailmas vaja on, testiti meid koronaviiruse suhtes ja leiti, et need on positiivsed,» kirjeldas Hanks.

Hanks lisas, et teda ja tema abikaasat kontrollitakse, jälgitakse ja nad on teistest eraldatud nii kaua, kui see vajalik on.

Päeva korraga võttev Hanks postitas oma avalduse ka Instagrami, kus lisas selle juurde pildi üksikust kummikindast ohtlike jäätmete konteineris. 

Hanks praeguseks teadaolevalt maailma kõige kuulsam inimene, kes on viirusesse nakatunud. 

Tom Hanks (63) viibib koos abikaasa Rita Wilsoniga (63) Austraalias, kus mehel oli plaanis teha film Elvis Presley elust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles