LUGEJA FOTOD Tallinna sadamas läks termokaamera rikki, inimesi kraaditi elavas järjekorras

Elu24
Copy
Foto: Lugeja pilt

Tallinna sadamas olid Elu24 lugeja sõnul moodsad termokaamerad rikkis ning laevalt tulnud inimesi kraaditi elavas järjekorras.

VAATA KA GALERIID 4. MÄRTSIST, MIL TALLINNA SADAMAS TERMOKAAMERAT TESTITI:  

Lugeja sõnul mõõdeti mõne aja eest Soomest saabunud reisijatel palavikku elavas järjekorras. 

Sadamas olnud lugeja kirjeldab olukorda nii: «Paar inimest sai läbi ja siis viskas aparaat pildi tasku. Töötaja tegi seejärel restardi, mässas juhtmetega ning helistas seejärel kuskile.»

«Helistas kuhugi, siis toodi kõrvalt telgist käsiseadmed. Politsei- ja piirivalveametnikud hakkasid mõõtma, aga rahvast oli palju. Mõned muutusid närviliseks ja kopsisid lausa vastu klaasi.»

Tallinna Sadama sadamaohutuse osakonna juhataja Siiri Lõhmus sõnas Elu24-le, et termokaamerate kasutamiseks on terminalidesse loodud ajutised töökohad. «Õhtul tekkis D-terminalis lühiajaline tehniline rike, mille väljaselgitamine võttis aega. Seni otsustasid  Punaseristi vabatahtlikud koos PPA-ga hakata temperatuuri mõõtma käsitsi.»

«Kuna käsitsi mõõtmine on ajamahukam ja tõkestas reisijate liikumist, siis ca 5-10 minuti pärast otsustati jagada infolehti ja teostada reisija soovil lühinõustamist.»

«Selgus, et viga oli pikendusjuhtmes, mis suure tõenäosusega oli katki astutud. Probleem on praeguseks lahendatud. Termokaamerad on ja olid töökorras,» lisas Lõhmus.

Foto: Lugeja pilt.
Foto: Lugeja pilt
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles