HOLLYWOODI BEEBIBUUM ⟩ Vaatame, millised maailmastaarid saavad sel aastal lapsevanemateks ?

Elu24
Copy
Kuvatõmmis Katy Perry muusikavideost «Never Worn White».
Kuvatõmmis Katy Perry muusikavideost «Never Worn White». Foto: Katy Perry/Youtube.com

Lauljatar Katy Perry tegi hiljuti eriti armsal moel teatavaks, et saab esimest korda emaks. Sedapuhku teeb Elu24 ülevaate maailmastaaridest, kes kõik saavad 2020. aastal perelisa. 

  • KATY PERRY

35-aastane laulja Katy Perry paljastas mõni minut pärast oma uue muusikavideo maailma esilinastust Twitteris, et on rase ja viskas nalja, et ei pea enam oma kasvavat kõhukest varjama, vahendas The Sun.

Perry kihlatu on näitleja Orlando Bloom (43). Bloomil on endisest kooselust modelli Miranda Kerriga 9-aastane poeg Flynn Christopher Bloom.

  • CHLOE SEVIGNY

Näitleja Chloe Sevigny (45) ja tema kallim Sinisa Mackovic saavad esimest korda lapsevanemateks. Väljaande Hello! andmetel peaks maimuke sündima kevadel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#mocktailsandmoonbeams ? ? by papi @sinisamackovic

A post shared by Chloë Sevigny (@chloessevigny) on

  • CIARA

Muusik Ciara (34) teatas Instagrami vahendusel, et saab kolmandat korda emaks. Ciara abikaasa on Ameerika jalgpallur Russell Wilson, muusikul on endisest suhtes räppari Future'iga 5-aastane poeg Future Zahir Wilburn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Friday ? @DangeRussWilson

A post shared by Ciara (@ciara) on

  • NIKKI JA BRIE BELLA

Maadlejatest kaksikud Nikki ja Brie Bella (35) on mõlemad lapseootel. «Oleme mõlemad šokeeritud. Inimesed arvavad kindlasti, et me planeerisime seda, aga sa ei saa tegelikult rasedust planeerida!» sõnas Brie väljaandele People.

Brie abiellus 2014. aastal maadleja Daniel Bryaniga ning nende peres kasvab ka 2017. aastal sündinud tütar Birdie Joe Danielson.

Niki saab esimest korda emaks, tema kallim on telesarja «Tantsud tähtedega» staar Artem Chigvintsev.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikki Bella (@thenikkibella) on

  • AMERICA FERRERA

USA näitlejatar ja produtsent America Ferrera (35) tegi lapseootuse teatavaks vana-aastaõhtul. 

America abikaasa on Ryan Piers Williamsiga, kellega ta kohtus, kui too valis ta oma tudengifilmi. Ryan Piers Williams on näitleja, lavastaja ja kirjani. Paarike kihlus 2010. aastal ja nad abiellusid 2011. aastal.

2018. aastal nägi ilmavalgust paarikese esimene laps, kes kannab nime Sebastian Piers Williams.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by America Ferrera (@americaferrera) on

 

  • MICHELLE WILLIAMS

Näitlejanna Michelle Williams (39) saab 2020. aastal teist korda emaks. Tema kihlatu on Thomas Kail. Williamsil on ka 14-aastane tütar Matilda Ledger, kelle isa on varalahkunud näitleja Heath Ledger.

2020. aastal on värskelt lapsevanemateks saanud mitmed staarid, nagu näiteks näitleja Jenna Dewan, muusik ja näitleja Christina Milian ning näitleja Tara Wilson, kelle elukaaslane on «Seks ja linna» staar Chris Noth. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles