Brasiilia vutimees jõi 10 õlut päevas, suitsetas ja mängis Madridi Realis!

Elu24
Copy
Brasiilia vutituus Cicinho Madridi Reali ridades 2007. aastal.
Brasiilia vutituus Cicinho Madridi Reali ridades 2007. aastal. Foto: SCANPIX

Läbi aegade üks välejalgsemaid jalgpallureid, brasiillane Cicinho rõõmustas teadlikumaid vutifänne aastatel 2005-2010, kui ta mängis Madridi Reali ja AS Roma ridades. Miski ei andnud märku, et meest vaevas tõsine probleem, seda juba enne suurepärase profikarjääri algust.

«Hakkasin jooma umbes 13- või 14-aastaselt, kui läksin Botafogosse (klubi Brasiilisas),» rääkis Cicinho Marca vahendusel. 

«Alguses jõin ainult õlut, sest kangemaks kraamiks puudus raha. Umbes 20 aasta jooksul jõin iga päev vähemalt kümme purki õlut.»

Hiljem, kui jalgpallur siirdus Euroopa tippklubidesse ning palganumber kasvas, sobis talle ka juba muu alkohol. Nii uskumatu kui see ei ole, hakkas kiire vutimees ka tubakatooteid tarvitama. Cicinho suitsetas 11 aastat - iga jumala päev.

Lõpuks, kui pudel tundus pallist põnevam, tunnistas ta endale probleemi.

«Ei nautinud enam trenni tegemist ja pallimurul viibimist. Oli 30-aastane, kui asjast aru sain, et olen alkohoolik.» Cicinho mängis siis Itaalia tippklubis AS Roma.

Cicinho tänab abikaasat, kes aitas tal ennast taas leida. «Ta julgustas mind olema see, kes ma tegelikult olen - ilma alkoholi ja tubakata.»

Cicinho usub Jumalat. «Mul ei ole juba kaheksa aastat mingeid probleeme ei alkoholitarbimisega ega suitsetamisega. Ma ei peta oma naist. Elan jumalaseaduste järgi.»

Brasiilia koondiseski mänginud vutitäht lõpetas karjääri 2018. aastal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles