TREILER ⟩ Prantsuse kino kuulsaim paar «Mees ja naine» jätkavad oma armulugu 30 aastat hiljem

Spekter
Copy
«Parimad aastad me elus»
«Parimad aastad me elus» Foto: IMDB

Romantiline draama «Parimad aastad me elus» (Les plus belles années d'une vie) toob Prantsuse kino ühe kuulsaima filmipaari uuesti ekraanile.

Film räägib eakast paarist, kes kohtub üle paljude aastate ja meenutab oma möödunud armastust ning minevikku. Tegevuses põimuvad minevik ja olevik ning neid ühendab poeesia. Peaosades mängivad prantsuse kino armastatud näitlejad Jean-Louis Trintignant ja Anouk Aimée  samad näitlejad mängisid koos ka Claude Lelouchi triloogia eelmistes filmides «Mees ja naine» (1966) ning «Mees ja naine 20 aastat hiljem» (1986). 

2019. aasta versioonis näidatakse minevikumälestustena ka kaadreid vanematest filmidest ning ka uues versioonis kõlab Francis Lai aegumatu muusika. See on tõeline nostalgiarännak, tõeline Prantsuse film suure P-tähega. Soovituslik kõigile, kes on kunagi nautinud filmi «Mees ja naine». Kõrvalosas astub üles Monica Bellucci.

NB! Kõik kinod on koroonaviiruse pandeemia ohjeldamise huvides suletud kuni 1. maini. Filmi näeb Apollo Kinodes kriisiolukorra möödudes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles