Pärnu rannafestivalide nimekiri sai täiendust: Weekendi tühimik on nüüd kindlalt täidetud

Elu24
Copy
Pärnu rannas toimunud Weekend Festival 2018.
Pärnu rannas toimunud Weekend Festival 2018. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

14. ja 15. augustil toimub Pärnus Valgerannal tantsumuusika festival «Sonic Boom Festival: Takeoff to Infinity», mis toob Eestisse ka mitmed välismaa tegijad.

Kahepäevase festivali jaoks pannakse Valgerannale püsti kolm lava ning esineb üle 50 artisti. «Festival pakub parimaid artiste drum'n'bass'i, tekno, progressive house'i ja hardstyle-stiili fännidele,» lubas korraldaja. Festivaliala on üle 70 000 ruutmeetri.

Sonic Boom Festivali esimeste artistide seas kuulutati välja Briti muusikaprodutsent Wilkinson, kelle üks suuremaid hitte «Afterglow» on Youtube'is kogunud üle 71 miljoni kuulamise. Lisaks esineb Austria duo Camo & Krooked ja teknolegend DJ Rush USAst, kelle repertuaarist teatakse peohümni «Motherfucking Bass».

Lisaks eelmainitud artistidele saab selle suve suurimal tantsupeol kuulda artiste meilt ja mujalt, teiste seas esinevad Pärnus D-Block & S-Te-Fan, Ran-D, Sound Rush, Digital Mindz, High Maintenance & Also, J.Fernandes, Malus, MC Renegade, Myst, Orion, Slam, Bone, Mark Eva, Mean Teeth, Merimell ja Tarmo Paluoja. Nimekiri on veel täiendamisel.

Piletid festivalile on müügil alates tänasest. Festivalile pääseb alates 18. eluaastast. Rohkem infot siit.

Sel suvel toimuvad Pärnus veel Valgeranna festival (24.–25. juulini) ja Beach Grind Festival (10.–11. juulini), kus esinevad teise seas Hollandi DJ Don Diablo ja Briti DJ Sub Focus.

Publik Valgeranna festivalil 2018.
Publik Valgeranna festivalil 2018. Foto: Mailiis Ollino
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles