ARMUKÕMU ⟩ Kas viinakuradiga võitlev Ben Affleck võitis uue Bondi-tüdruku südame?

Spekter
Copy
Juba armunud? Rõõmus Ben Affleck Hollywoodis raadiointervjuud andmas 3. märtsil 2020
Juba armunud? Rõõmus Ben Affleck Hollywoodis raadiointervjuud andmas 3. märtsil 2020 Foto: Emma McIntyre/AFP/Scanpix

Äsja avameelselt oma alkoholismi tunnistanud Ben Affleck liigub viimasel ajal ringi «Nugade peal» ja peatse Bondi-filmi «Surm peab ootama» näitlejanna Ana De Armase seltskonnas ning paistab sedamoodi, et tekkinud on uus kuum paar.

Näitlejad tutvusid paaril möödunud kuul Kuubal filmitud põneviku «Deep Water» võtetel, milles nad kehastavad abielupaari, ent lisaks kaamera ees kudrutamisele nähti staare ka vabal ajal mõnusasti koos aega veetmas, kirjutavad kõmuväljaanded.

47-aastane Affleck ning 31-aastane Armas, kelles voolab ka kuuba verd, olla omavahel käsikäes ning väga rõõmsas meeleolus aega veetnud nii restoranides (vt pilti) einetades kui ka kauplustes šopates, suheldes omavahel hispaania keeles (mida Affleck juba lapsest saati vabalt valdab). 

Ben Affleck, kes käib hetkel meediakanaleid mööda, et promoda oma uut filmi «Tagasitee» (The Way Back), lahutas 13 aastat kestnud abielu näitlejanna Jennifer Garneriga kahe aasta eest, mil mees ka alkoholismiga sügavalt kimpus oli. Neil on kaks last.

Ana De Armas on samuti korra abielus olnud, aastatel 2011 kuni 2013, seda Hispaania modelli ja seebikanäitleja Marc Clotetiga.

Ana de Armas Saint Laurenti moeetendusel Pariisis veebruaris 2020
Ana de Armas Saint Laurenti moeetendusel Pariisis veebruaris 2020 Foto: LAURENT VU/SIPA/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles