TELESKETŠ Selgus, mis kokteili James Bond siis tellib, kui ta peohoos lipsu lõdvaks laseb

Spekter
Copy
Daniel Craig «Saturday Night Live» sketšis
Daniel Craig «Saturday Night Live» sketšis Foto: Kaader videost

Kuigi uus Bondi-film «Surm peab ootama» (No Time To Die) kinodesse jõudmine koroonaviiruse tõttu aprillist novembrisse edasi lükati, sõidab promokaravan täistuuridel edasi (eks kokkulepped tehti juba väga ammu). 

Nii astus agent 007 rolliga hüvasti jättev Daniel Craig üles USA kuulsaimas huumorisaates «Saturday Night Live», kus mainis, et kolis nüüd New Yorki ja juhatas sisse «oma lemmikstseeni uuest filmist» ehk lõbusa sketši James Bondist kasiinos, kus õnnesärgis sündinud mees isegi täringu peal seitsmeid viskab (olgu, kahe täringu peal) ja ootamatult võitma hakkab. Suur menu mängusaalis hakkab salaagendile paraku aga sedavõrd pähe, et too end unustab ning alati soliidsest Bondist saab võidujoovastuses peoloom, kes ei telli baarist sugugi mitte oma harilikku peent kokteili, vaid hoopis midagi palju metsikumat. 

Joogi tellimise koht alates 3:20:

31. märtsil Londonis Royal Albert Hallis toimuma pidanud maailmaesilinastus leiab nüüd aset sealsamas aga hoopiski 12. novembril, vahendab BBC.

Pole välistatud, et tegu on alles esimese suure filmiga, mis epideemia tõttu edasi lükatakse. Iseäranis võib küsimärgi all olla Hiina-teemalise Disney filmi «Mulan» esilinastumise aeg.

Järjekorras 25. James Bondi film peaosas Daniel Craigiga jääb näitlejale viimaseks rolliks agent 007na. Filmis astuvad üles veel Rami Malek, Lea Seydoux jt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles