LIBATREILER ⟩ Vaata, milline näeks välja «Tagasi tulevikku», kui kultusfilm Tom Hollandi ja Robert Downey juunioriga ümber vändata

Spekter
Copy
Deepfake Tom Hollandist «Tagasi tulevikku» uusversiooni libatreileris
Deepfake Tom Hollandist «Tagasi tulevikku» uusversiooni libatreileris Foto: Kaader videost

Pärast seda, kui Ämblikmehena kogu maailma ära võrgutanud Tom Holland mõne aja eest tõdes, et paljude teiste rollide seas on tal olnud arutelu all ka Marty McFly roll «Tagasi tulevikku» uusversioonis, pole 35 aasta taguse kultusfilmi fännid sõba silmale saanud ning on tulnud välja juba lausa esimeste stseenide ning treilerigagi, milles Doci kehastab Robert Downey Jr.

Vaata «uusversiooni treilerit»:

Teeme ühe asja igaks juhuks kohe alguses selgeks – ei Tom Holland ega ka Robert Downey Jr. ei ole ametlikult kinnitatud «Tagasi tulevikku» uusversioonis üles astuma. Seda sel lihtsal põhjusel, et uusversiooni tulek isegi on hetkel kõigest kõlakas. Ent see ei morjenda videospetsidest fänne, kel käpas n-ö näosiirdamise kunst ehk deepfake-videote vorpimine.

Deepfake-stseen, mis ilmus juba sõbrapäeval (kui sobilik!):

Tuleb tunnistada, et hakkama on saadud üsna pädeva «visioonidokumendiga», mis aga loodetavasti kunagi realiseerimisse ei lähe. Põhjuse annab Holland ise.

«Valetaksin, kui ütleksin, et mul pole sellest rollist juttu olnud, kuid see film on täiuslik, mida ei ole võimalik paremini teha,» leiab Holland. «Samas, ma oleksin nõus tegema näiteks selle ühe stseeni, mis seal videos oli. Robert Downey Jr. võiks selle kinni maksta, sest tal on palju raha, aga mulle võiks ikkagi maksta. Tunnen, et oleme selle nüüd võlgu deepfake-meistritele, sest nad nägid nii palju vaeva. Räägin Robertiga, äkki mõtleme midagi välja,» naljatas Holland BBC 1 intervjuus.

Ka «Tagasi tulevikku» frantsiisi (kokku ilmus kolm filmi ning lisaks veel videomängud, multikad jmt) kuni produtsent Frank Marshall sõnas vaid nelja aasta eest, et kuniks temal sõnaõigust on, siis Robert Zemeckise lavastatud 1985. aasta rahvalemmikule uusversiooni kunagi ei tule. 

Miks Hollandi kamraadina just Robert Downey Jr-it nähakse, tuleneb ilmselt asjaolust, et nende Marveli filmiuniversumi tegelaskujudel – Ämblikmehel ja Raudmehel – veidi Marty ja Doci sõprust meenutav muhe omavaheline läbisaamine on.

Neile, kes armastavad nostalgiat, vahendame uudist, et retrofilmi ekraanitandemil koosseisus Christopher Lloyd ja Michael J. Fox oli kõigest mõne päeva eest südantsoojendav taaskohtumine viimase korraldatud heategevuslikul pokkerituuril, mille tulud läksid Parkinsoni tõve ravi leidmise fondi (ka Fox ise kannatab sama haiguse all).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kes tahab, võib sellest reaalsuses ilmselt mitte kunagi ilmuvast uusversioonist endale mälestuseks plakati töölauale taustapildiks sättida.

Going 88mph for the @michaeljfoxorg Poker Night ♠️ ♦️

A post shared by Christopher Lloyd (@mrchristopherlloyd) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles