Pension välistatud! 74-aastane Dolly Parton: plaanin taas Playboy kaanele jõuda

Elu24
Copy
Dolly Parton
Dolly Parton Foto: LF/ADM/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Ajakiri Playboy on juba mitu kümnendit olnud omaette fenomeniks. Aastate jooksul on selle kaanel ilutsenud mitmed popikoonid, nende hulgas Marilyn Monroe, Anna Nicole Smith ja Dolly Parton. Viimane paistab teiste seast silma ühel tähtsalt põhjusel.

Dolly Parton andis ajakirjale intervjuu, milles jagas värvikaid detaile oma lapsepõlve kohta. Näiteks pidi ta voodit jagama oma pere noorimate liikmetega, kes igal ööl talle peale urineerisid. Miks pidas Parton sellise info jagamist oluliseks, võib igaüks vaid omaette spekuleerida. Naine rääkis ka sellest, kuidas isa ei lubanud tal huulepulka kanda, ent reeglite järgimine ei pakkunud Dollyle huvi. Oma huuli võõpas leidlik tütarlaps tavalise värviga ja kulmude maalimiseks kaustas ta põlenud tikke.

Naistepäeval ilmunud intervjuus tunnistas tuleval aastal oma 75 aasta juubelit tähistav Dolly Parton, et sooviks kuulsa ajakirja kaanele naasta. «Ma ei plaani pensionile jääda. Sain just 74. Plaanin taas Playboy kaanele jõuda. Olin seal aastaid tagasi. Mõtlesin, et oleks nii lõbus, kui ma 75-aastaselt taas kaanel oleksin – ma ei tea, kas nad oleksid nõus,» lausus staar.
 

Toonast intervjuud illustreerinud pildiseerias kandis Dolly klassikalist Playboy jänku kostüümi ja muusikul poleks midagi selle vastu, kui saaks sama kelmikalt riietuda ka nüüd. «Mu rinnad on ikka veel samasugused,» muigas Parton. 

Kuidas Dolly aga kõrges eas ikka veel nii nooruslik välja näeb? «Ütlen alati, et hea valgus, hea meik ja head arstid. Liiga ei tee ka hea suhtumine,» seletas ta. «Minu puhul on kasuks ka see, et mul on enda kindel stiil. Olen veidi multikalik ja multikad ei vanane väga palju. Ilmselt näen ka 90-aastaselt samasugune välja. Ainult veidi paksem meigikiht ja suurem soeng.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles