Brasiilia vutilegend on silmitsi pikaajalise vanglasviibimisega

Elu24
Copy
Endine Brassilia vutitäht Ronaldinho (keskel) ja tema vend (paremal) jäävad Paraguais veel mitemks kuuks vahi alla.
Endine Brassilia vutitäht Ronaldinho (keskel) ja tema vend (paremal) jäävad Paraguais veel mitemks kuuks vahi alla. Foto: Norberto Duarte/AFP/Scanpix

Endine Brasiilia ja Barcelona jalgpallistaar Ronaldinho viibib praegu võltsitud passiga riiki sisenemise eest Paraguais Asuncioni vanglas. Juhtumi prokurör ütles pühapäeval, et vutilegend jääb aga pikemaks ajaks vahi alla.

Süüdistaja leidis, et Ronaldonho võib olla toime pannud ka teisi kuritegusid, lisaks võltsitud isikutunnistusega riiki sisenemisele.

Eelmisel nädalal peeti 39-aastane Ronaldinho ja tema vend Roberto Assis Paraguai  võimude poolt kinni. Vendade kaitsja Sergio Queiroz ütles, et nii Ronaldinho kui ka Roberto Assis on võltsitud passiga piiriületamise üles tunnistanud.

«Paraguai riigile pole mingit kahju sündinud, mehed tunnistasid oma viga,» sõnas advokaat.

Kohtuniku arvates tuleks aga asja uurida. Paraguai seadusete kohaselt võib eeluurimine kesta kuus kuud. Seniks jäetakse vennad Paraguai vanglasse, vahendas CGTN.

Ronaldinho on valitud kahel aastal maailma parimaks jalgpalluriks ning ta tuli Brasiilia vutikoondises 2002. aastal maailmameistriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles