PILDID ⟩ Hea nali! Noor naine tellis netipoest peokleidi, aga kohale tuli hoopis «prügikott» (1)

Elu24
Copy
Lauren Thompson tellis netipoest uhke peokleidi, aga kui ta selle selga tõmbas, sai ta hoopis kõhutäie naerda.
Lauren Thompson tellis netipoest uhke peokleidi, aga kui ta selle selga tõmbas, sai ta hoopis kõhutäie naerda. Foto: Mercury Press & Media/Scanpix

Suurbritanniast Leedsist pärit Lauren Thompson (18) tellis omale internetipoest PrettyLittleThing roosa kleidi ning sai kõva kõhutäie naerda, kui pakk kord temani jõudis.

Laureni sõnul tellis ta kleidi, sest plaanis nädalavahetusel peole minna. Roosa kleidikese eest käis ta välja 28 eurot. 

Fotodelt näeb kleit suurepärane välja ja paistab olevat täpselt nii ümber, et toob esile modelli kauni figuuri. Kuid kui Lauren kleidi selga tõmbas, ootas teda ees naljakas üllatus.

Piltidelt näeb kleit suurepärane välja ja paistab olevat täpselt nii ümber, et toob esile modelli kauni figuuri. 
Piltidelt näeb kleit suurepärane välja ja paistab olevat täpselt nii ümber, et toob esile modelli kauni figuuri. Foto: Mercury Press & Media/Scanpix

Nimelt oli kleit hoopis suur ja lohvakas ning polnud üldse selline, nagu seda reklaamiti. Lauren jagas vahejuhtumit ka Twitteris, kus teenis sellega rohkelt tähelepanu.

Paljud inimesed leidsid, et tüdruk näeb lausa hirmnaljakas välja ning tögasid teda korralikult: «See näeb välja nagu prügikott, mis on värvipoti sisse pistetud.»

«Oled sa üritanud seda riisi sisse panna?» naljatles veel teinegi.

Tegelikult oli kleit hoopis suur ja lohvakas ning meenutas pigem kile- või prügikotti. Lauren jagas vahejuhtumit ka Twitteris, kus teenis sellega rohkelt tähelepanu.
Tegelikult oli kleit hoopis suur ja lohvakas ning meenutas pigem kile- või prügikotti. Lauren jagas vahejuhtumit ka Twitteris, kus teenis sellega rohkelt tähelepanu. Foto: Mercury Press & Media/Scanpix
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles