VIDEO ⟩ Naine riskib alligaatoriga maadeldes eluga, kui pistab pea lõugade vahele

Elu24
Copy
Ashley Lawrence'i ülesastumine on äärmiselt adrenaliinirohke.
Ashley Lawrence'i ülesastumine on äärmiselt adrenaliinirohke. Foto: SWNS/ScanPix

Adrenaliinirohke video pärineb Floridas peetavalt võistluselt. Alligaatoriga maadlemise juured on indiaani traditsioonides. Täna näevad loomakaitsjad seda pigem loomapiinamisena.

«Florida mees» on juba legendaarne fenomen. Sealsed naised ei jää neist kuidagi maha. Tõestuseks on värske video, kus naine pistab pea alligaatori lõugade vahele.

Eluohtlik trikk jõudis rahva ette Floridas Brightonis peetud Freestyle Alligator Wrestling Competition'ilt. Sellega sai hakkama 32-aastane Ashley Lawrence. Paljusid üllatab, et lihasööjast reptiiliga maadelnud naine kaalub vaid 50 kilogrammi ringis.

FAWS on justkui kohalik «rahvussport». See sai kunagi alguse seminooli indiaanlastelt, praegu toodab aga kohalikele alligaatoripidajatele korralikku kasumit. Seda kritiseerivad ka loomakaitsjad, kelle sõnul on tegemist loomapiinamisega.

2014. aastal anti Colorados osariigi valitsusele üle ka suur petitsioon «spordi keelamiseks». Kriitikute sõnul on tegemist lihtsalt adrenaliinisõltlaste hobiga. Alla kirjutanuid oli 22 000.

Hirmutav vaatepilt alligaatori-maadluselt.
Hirmutav vaatepilt alligaatori-maadluselt. Foto: SWNS/ScanPix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles