FILMIKÄGU ⟩ Käopesas külas «varbamees» Kait Kall, kes räägib asjadest, millest me ei räägi

Spekter
Copy
Kait Kall
Kait Kall Foto: Facebook@Filmikägu

Kuku Raadio iganädalase kinosaate ja taskuhäälingu «Filmikägu» külaliseks oli sel nädalal Kait Kall, kellega tuli juttu asjadest, millest tavaliselt ei räägita.

«Räägime Kait Kalliga asjadest, millest tavaliselt ei räägita. Kuidas kirjutada head stsenaariumit, kuidas ehitada üles stand-up etendust ja kuidas toibuda, kui sulle on pudeliga pähe löödud? Uuest suhtekomöödiast «Asjad, millest me ei räägi» räägime siiski ka. Uudistenurk on suuresti Bondi päralt, sest ei ole tavapärane, et kuu aega enne esilinastust lükatakse film mitu kuud edasi. Põhjustest juba saates. Lisaks veel Scott Derricksoni ja Chris Evansi ühine Bermuda kolmnurgast rääkiv projekt, Banderase liitumine «Uncharted'i» filmiga ja Jason Stathami lahkumine Kevin Harti uue projekti juurest. Kodumaise kinokuu avab «Asjad, millest me ei räägi», millele pakuvad sel nädalal konkurentsi «Kuuba võrgustik», «Jagaa: Sünge metsa õudus», «Emma» ja dokumentaalfilm «Naine»,» tutvustavad saadet selle tegijad Kristjan Gold ja Lauri Kaare.

Kuula saate nudimata versiooni ehk taskuhäälingut:

«Asjad, millest me ei räägi» toob vaatajani viie erinevas vanuses paari suhteprobleemid ja salafetišid ning samuti selle, millised ootamatud tagasilöögid võivad olla sellel, kui oleme otsustanud oma partneritele avaldada kogu tõe selle kohta, mis meile magamistoas kõige rohkem meeldib. Olgu selleks siis detailsed rollimängud, erutumine pisarate nägemisest, salafantaasia jõulisest seksist, kõned seksiliinile või lihtsalt oma magusalt magava kaasa vaatamine. Viis paari, viis probleemi, viis moodust neid probleeme lahendada, kuid mitte kõik need moodused pole mitte õiged...

Menukomöödia «Svingerid» tegijate uue filmi kesksetes rollides astuvad üles Jan Uuspõld, Ragne Pekarev, Rain Tolk, Jekaterina Novosjolova, Egon Nuter, Liina Tennosaar, Kait Kall, Klaudia Tiitsmaa, Sten Karpov, Liis Karpov. Filmi režissöörideks on Andrejs Ekis ja Tanel Ingi.

Tegu on kohaliku uusversiooniga Austraalias 2013. aastal valminud suhtekomöödiast, mis kandis pealkirja «The Little Death» (väike surm – eesti k. ehk viide orgasmile).

Apollo Kinodes alates 6. märtsist 2020. 

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles