83-aastane Itaalia endine peaminister vahetas 34-aastase kallima noorema vastu (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Itaalia endine peaminister Silvio Berlusconi ja ta kallim Francesca Pascale 2013
Itaalia endine peaminister Silvio Berlusconi ja ta kallim Francesca Pascale 2013 Foto: Alessandro Bianchi/Reuters/Scanpix

Itaalia endine peaminister ja europarlamendi saadik Silvio Berlusconi läks lahku oma 34-aastasest elukaaslasest Francesca Pascalest ja ta uus kallim on 30-aastane Marta Fascina.

Berlusconi saladus tuli ilmsiks, kui naisteleht Diva e Donna avaldas paparatsofotod, millel 83-aastast meest on näha uue noore naise seltsis, teatab afp.com.

Berlusconi esindaja teatel olid Berlusconi ja Pascale koos kaheksa aastat ning läksid lahku sõbralikult.

Prantsuse meedia teatel tuli lahkuminek Pascalele üllatusena, sest veel mõni aeg tagasi rääkis ta meedias, et tema ja Berlusconi abielluvad.

Itaalia meedia teatel on Berlusconi uus kallim ta partei Forza Italia rahvasaadik, 30-aastane Marta Fascina. Väidetavalt kutsub Fascina Berlusconit Surematuks.

Itaalias hakkasid liikuma jutud Berlusconi uuest suhtest juba möödunud aasta lõpul.

Berlusconi pikaajaline kallim Pascale ei elanud enam mõnda aega mehega koos, vaid Berlusconi poolt talle ostetud villas Milanos.

Varem kaks korda abielus olnud Berlusconi on Itaalias seni mõjuvõimas poliitik, keda tuntakse ka ta seksiskandaalidest ja kohtus käimistest.

Itaalia kohus mõistis ta 2013. aastal seitsmeks aastaks trellide taha seksi ostmise eest 17-aastaselt tüdrukult. Hiljem kohus tühistas karistusotsuse.

Silvio Berlusconi (29. septembril 1936) on Itaalia ettevõtja, meediaimpeeriumi omanik ja paremtsentristlik poliitik. Ta oli Itaalia peaminister alates 8. maist 2008 kuni 12. novembrini 2011. Ta oli peaminister ka aastatel 1994–1995 ja 2001–2006. 

Itaalia endine peaminister Silvio Berlusconi 2018 pidamas Milanos kõnet.
Itaalia endine peaminister Silvio Berlusconi 2018 pidamas Milanos kõnet. Foto: Flavio Lo scalzo/AP/Scanpix

Berlusconi juhib 2007. aastal loodud parteid Forza Italia ja 2019. aastast on ta Euroopa Parlamendi liige.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles