Tuntud Eesti rallifotograaf lõpetab: MM-sari on minu jaoks ammendunud!

Elu24
Copy
Rallifotograaf Timo Anis pälvis möödunud kuul eelmise hooaja parima rallifoto eest WRC tunnustuse. Võidufotol jäädvustus Sebastien Ogier Sardiinia rallil Citroënil kihutamas.
Rallifotograaf Timo Anis pälvis möödunud kuul eelmise hooaja parima rallifoto eest WRC tunnustuse. Võidufotol jäädvustus Sebastien Ogier Sardiinia rallil Citroënil kihutamas. Foto: Erakogu

Järgmisel nädalal peetav Mehhiko ralli on saarlasest autospordifotograafi Timo Anise jaoks 100. ja ühtlasi viimane WRC-etapp, mida ta jäädvustab. Samas ei välista ta, et jätkab ühel hetkel sealt, kus praegu asja pooleli jätab, kirjutas Saarte Hääl.

Timo Anise esimene autoralli MM-sarja ralli akrediteeritud fotograafina oli 2008. aastal Rootsis. «See on olnud absoluutselt suurepärane teekond. Olen õppinud ja näinud väga palju,» ütleb Anis, kelle sõnul on kõik see muutnud teda inimese, kolleegi ja fotograafina.

Töötanud maailma tippu

«Oma unistuste, tahte ja sihikindlusega olen alustanud nullist ja töötanud ennast üles maailma absoluutsesse tippu,» leiab ta. Anise lugu räägib sellest, et kui midagi elus väga tahta ja anda endast kõik, ei ole ükski mägi liialt kõrge. Samuti on see andnud talle eneseusku, millele toetudes saab uusi eesmärke seada. «Ma ei vahetaks seda kogemust mitte millegi vastu!»

Ta usub, et raske moment saabub tema jaoks ilmselt aprilli lõpus toimuva Argentiina ralli ajal, kui ta polegi enam rallil, vaid Eestis.

Loe edasi Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles