FOTOD JA VIDEOD ⟩ Kiire ja korralik? Batmani uue sõiduriista disain teeb filmifännidele nalja

Spekter
Copy
Batmani-nukk ja Batmobiil
Batmani-nukk ja Batmobiil Foto: SCANPIX

«Batmani» järgmise filmi režissöör Matt Reeves jagas sotsiaalmeedias esimesi vaateid pimeduserüütel Robert Pattinsoni uuele neljarattalisele sõbrale, mis netis kõvasti kirgi kütab. 

Kui paari nädala eest saime heita esimese pilgu Pattinsoni uuele Batmani-kostüümile, siis nüüd saavad silmailu ka need, keda erutab pigem mootorimürin kui väljajoonistunud torsolihased. 

Vaata lavastaja postitust:

Filmifännid on masina disaini luubi all üle vaadanud ja asjaolu, et Gothami linna keebikangelase kurikuulsal autol on muuhulgas suuna- ja pidurituled, teeb paljudele nalja. «Kiired ja vihased»? Pigem nagu «Kiired ja korralikud». Batmobiili disaini aluseks on 1970. aastate muskelauto Dodge Challenger. 

Meenuta, milliseid Batmobiile maailm läbi aegade näinud on.

Jõuliste masinate huvilistele teadmiseks, et veidi aja eest lekkisid ka kaadrid filmivõtetest Šotimaal, kus Batmani kostüümis dublant mootorrattal ringi kimab.

Film esilinastub 2021. aasta 25. juunil ning lisaks Pattinsonile astuvad selles noir-krimidraama stiilis koomiksifilmis teiste seas üles veel Zoë Kravitz Kassnaise, Paul Dano Mõistataja ja Colin Farrell Pingviinina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles