Video: Inglismaa jalgpallikoondislane tormas tribüünidele, et fännile lõuga panna (1)

Elu24
Copy
Tottenham Hotspuri vutitäht Eric Dier tormas pärast mängu tribüünidele oma klubi fänniga käsikähmlema.
Tottenham Hotspuri vutitäht Eric Dier tormas pärast mängu tribüünidele oma klubi fänniga käsikähmlema. Foto: Tess Derry/EMPICS Sport/Scanpix

Inglismaa jalgpalli karikasarjas kohtusid kolmapäeval omavahel kaks meistriliiga meeskonda Tottenham ja Norwich. Pärast mängu lõppu kaotas Tottenhami keskväljamees Eric Dier enesevalitsuse ja kihutas tribüünidele eesmärgiga oma klubi fänn nokauti lüüa...

Iltalehti kirjutas, et Tottenhami treener, portugaallane Jose Mourinho on tuntud selle poolest, et astub alati oma meeskonna mängijate kaitseks välja. Ent eilsel matšijärgsel pressikonverentsil rauges ka tema jõud...

Mourinho oleks kindlasti rahul olnud, kui oleks võinud seleteda, et miks mäng läks nii või naa, miks Tottenham jäi pärast löödud väravat passiivseks ning miks nad ikkagi autsaiderile Norwichile kaotasid...Kuid see polnudki pärast penaltiseeriat lõppenud mängu oluline. Meedia uuris muud.

Mourinhol tuli selgitada hoopis Tottenhami ja Inglismaa jalgpallikoondise Eric Dieri käitumist. 

Vaata Eric Dieri vihapurset siit (videos alates 23 sekundist)

Matšijärgses penaltiseerias oli Dier täpne, kuid see oli õrn lohutus, sest Erik Lamela, Troy Parrott ja Gelson Fernandes ebaõnnestusid ja 2:3 kaotus 11 meetri karistuslöökide seerias Norwichile oli tõsiasi.

Kuid point pole selles. Kedagi ei huvita enam penaltiseeria kaotus. Spekulatsioonid käivad selle ümber kas ja kui pikaks kujuneb Dieri mängukeeld. Tottenhami supertäht ronis pärast mängu pikkade sammudega publiku sekka ja andis oma klubi fännile tohlaka. 

Briti meedia sõnul jooksis Dieri juhe kokku, sest tema väikevend oli sattunud vutimeest valjuhäälselt solvanud fänniga sõnelusse.

«Selliset küsimuste eest on raske põgeneda. Kuid minu arvates Eric tegi midagi, mida me proffidena teha ei tohi. Kõik teidsed võivad, aga meie ei tohi,» üritas Mourinho Tottenhami keskväljamootorit kaitsta.

Mourinho vihjas, et tegemist oli ikkagi Dieri pereliikmega, kuid mõistis peagi, et tema jutuliin pressile hästi ei mõju. 

«Kordan, tõenäoliselt kõik meist toimiksid samamoodi. Kuid Eric jalgpalliprofessionaalina ei või niiviisi käituda.» 

«Fännid toetasid meid viimase penaltini. Kuid tribüünide selles osas oli ka palju neid, kes on tulnud staadionile tulnud kutsetega ja kes ei pruugi olla Tottenhami tõelised fännid. Sest õiged fännid karjusid meie poolt kuni lõpuni välja.»

Tottenhami peatreener ise annaks Dierile mingit karistust. «Okei, kui klubi otsustab nii, siis olen päri. Eric käitus tõesti valesti,» andis Mourinho vastakaid kommentaare. 

Portugaallane Jose Mourinho (paremal) mõistis Eric Dieri kolmapäevast käitumist.
Portugaallane Jose Mourinho (paremal) mõistis Eric Dieri kolmapäevast käitumist. Foto: TONY O'BRIEN/Action Images via Reuters/Scanpix
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles