Video: jäähokiliiga NHL matšis lõikas uisk kohutaval kombel mängija nägu

Elu24
Copy
Jäähokiklubi New York Islandersi kaitsemängija Johnny Boychuk (55) sai Montreal Canadiensi soomlasest mängija Artturi Lehkoneni (62) uisuga näkku.
Jäähokiklubi New York Islandersi kaitsemängija Johnny Boychuk (55) sai Montreal Canadiensi soomlasest mängija Artturi Lehkoneni (62) uisuga näkku. Foto: Kathy Willens/AP/Scanpix

Teisipäeval juhtus jäähokiliigas NHL New Yorgi Islandersi ja Montreali Canadiensi meeskondade vahelise matši kolmanda kolmandiku ajal hirmuäratav intsident.

Külalismeeskonna Canadiensi soomlasest mängija Artturi Lehkonen kukkus värava ees ning tema uisk lõikas õudusttekitaval moel Islandersi kaitsemängija Johnny Boychuki nägu. 

36-aastane kanadalane oli paanikas: ta viskus pikali, tagus rusikatega vastu jääd, tõusis seejärel välgukiirusel püsti ning uisutas jääareenilt minema. Samas jääle ei tilkunud piiskagi verd. Vaata õnnetut juhtumit siit (kordus algab 42 sekundil):

Kuni matši lõpuni polnud Boychuki saatusest midagi teada.

Soome hokimees Lehkonen oli pärast mängu hirmul: « Loodan, et temaga midagi hullu ei juhtunud, et uisk ei tabanud silma. Kole situatsioon.» 

«Tundsin kohe, et uisk läks millegi vastu, pöörasin viivitamatult ümber, kuid ei teadnud, mida teha,» lisas soomlane.  

Tund pärast kohtumist teatas Boychuki vend David twitteris, et kõige hullemat ei juhtunud, ehk Johnny silmaga on kõik korras. Montreal võitis kõnealuse kohtumise 6:2. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles