FOTOUUDIS ⟩ Tallinki kruiisilaeval sündinud beebi isa: Loreen tegi meile ikka korraliku üllatuse (1)

Elu24
Copy
Pisitüdruk tegi vanematele korraliku üllatuse nähes ilmavalgust Tallinki kruiisilaeval.
Pisitüdruk tegi vanematele korraliku üllatuse nähes ilmavalgust Tallinki kruiisilaeval. Foto: Erakogu

29. veebruaril ilmavalgust näinud pisitüdruk Loreen sai täna 2-nädalaseks. Lisaks sellele, et Loreen sündis liigaastal ja saab sünnipäeva tähistada iga nelja aasta tagant, tegi pisitüdruk vanematele korraliku üllatuse ja saabus siia ilma Tallinki kruiisilaeval.

Kaks nädalat tagasi jagas Tallink Eesti Facebookis postitust, millega teavitati uue ilmakodaniku saabumisest kruiisilaeva Baltic Queen pardal. Beebi isa Raul rääkis Elu24-le, et seda erakordset päeva on raske kirjeldada.

«Emotsioone ei oska sõnadesse panna. Mina isiklikult olin paanikas ja eufoorias samal hetkel,» tunnistas Raul, lisades: «ja lõpuks ülimalt õnnelik ja tänulik nendele inimestele kes oli toeks ja abiks.»

Rauli sõnul sai kruiisile mindud ikka selleks, et enne tütre saabumist natuke puhata ja Rootsis shopata. 

Täna kahe-nädalaseks saanud Loreen tegi vanematele korraliku üllatuse ja saabus siia ilma Tallinki kruiisilaeval.
Täna kahe-nädalaseks saanud Loreen tegi vanematele korraliku üllatuse ja saabus siia ilma Tallinki kruiisilaeval. Foto: Erakogu

«Me ei olnud arvestanud sellise asjaga, et varem võib tulla,» rääkis isa. 

Kruiisilaeval sündinud tüdruk sai endale nimeks Loreen, millel on täiesti juhuslikult seos ka Rootsiga. Nimelt võitis 2012. aastal Eurovisiooni lauluvõistluse Rootsi, keda esindas ei keegi muu kui lauljatar Loreen.

«Loreeni nimi tuli suht raseduse alguses,» mainis pisitüdruku isa, kuid tunnistas, et lõplik nimi otsustati siiski pärast erakordset sündmust.

Rauli elukaaslasel ja Loreeni emal oli sündmusega seoses samad emotsioonid ja tunded. «Beebi Loreen tegi meile ikka korraliku üllatuse,» tõdes Raul lõpetuseks. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles