OOTAMATU RÜNNAK ⟩ Video: mees süstis võõra naise tagumikku spermat (1)

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Thomas Byron Stemen torkas Katie Petersile kintsu süstla, milles oli sperma.
Thomas Byron Stemen torkas Katie Petersile kintsu süstla, milles oli sperma. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

USA Anne Arundeli politsei vahistas 28. veebruaril mehe, kes ründas kümme päeva varem ühes toidupoes ostukäru tagasi viinud naist. 

Marylandis elav Katie Peters lõpetas 18. veebruari õhtul sisseostude tegemise ja viis poodi ostukäru tagasi, kui tundis korraga oma paremas tuharas teravat valu, vahendas New York Post.

Peters arvas algus, et sai suitsuga kõrvetada. 51-aastane Thomas Byron Stemen pöördus aga koheselt naise poole. 

«Ta pöördus mu poole ja ütles: «Ma tean, et see tundub nagu mesilase torge, kas pole?»,» kirjeldas naine Stemeni kommentaari.

Koduteel hakkas Peters ühtäkki tundma ebamugavust ja leidis jalalt torkehaava.

«Helistasin oma pojale ja ütlesin: «Midagi on valesti, loodan, et midagi ei juhtu. Loodan, et jõuan turvaliselt koju, armastan sind.»,» seletas Peters.

Politsei avaldas poes aset leidnud vahejuhtumi kohta turvakaamerasalvestise, sest algselt ei olnud ründaja isik neile teada. 25. veebruaril laekus aga politseile anonüümne vihje, kus nimetati ründajana just 51-aastast Stemeni. 

Videolt on ka näha, kuidas Stemen teeskles, et ta põrkub naisega kokku. 

Tegelikult torkab mees selle lühikese viivu jooksul naise kintsu hoopis nõela.

Politsei leidis vihjet kontrollima minnes Stemeni auto juhipoolse ukse küljetaskust mitu süstlalt. Süstalde sisu analüüsides selgus, et need sisaldasid spermat. 

Stemen arreteeriti ning talle esitati süüdistus esimese ja teise astme kallaletungis ning hoolimatus ohustamises. Kohtunik ei määranud Stemenile kautsjoni, sest Petersi sõnul tunneb ta end turvaliselt, kui teab, et mees on trellide taga.

Politsei usub, et Stemeni ohvreid võib olla veel teisigi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles