Uku Suviste isiklikud lemmikud suurelt Eurovisiooni lavalt

Raadio Elmar
Copy
Uku Suviste
Uku Suviste Foto: Konstantin Sednev / Postimees

29. veebruari hilisõhtul selgitati rahvahääletuse tulemusena välja Eesti Laul 2020 võitja ja selleks osutus Uku Suviste looga «What Love Is». 

Tänavu maikuus toimub 65. Eurovisiooni lauluvõistlus ning see leiab aset Hollandis, Rotterdamis. Eestit sõidab esindama muusik Uku Suviste looga «What Love Is». Eesti Laul 2020 rahvahääletusel ülekaaluka võidu toonud võistlusloo autoriteks on Uku Suviste ning Sharon Vaugh.

Suviste rääkis raadiole Elmar, millised Eurovisiooni võistlustel osalenud lood on talle aastate jooksul endale enim meelde jäänud. 

«See oli küll palju aastaid tagasi, kuid kunagi väga paelus mind Iirimaa võidulugu «Rock 'n' Roll Kids», Charlie McGettigan ja Paul Harringtoni esituses. Pean tunnistama, et mulle meeldis väga ka Portugali võidulaul «Amar Pelos Dois». Peamine põhjus on see, et see erines teistest. Selle loo autor Luísa Sobral on juhtumisi minu hea sõber ja klassiõde Berklee kolledži aegadest. Mul oli toona nii hea meel, et Luísa leidis Eurovisiooni näol suurepärase väljundi. Teiseks oli siiras rõõm, et lauluvõistlusel osati hinnata teistsugust lugu,» kommenteeris Suviste.

Raadio Elmar toimetus soovib Ukule palju õnne Eesti Laul 2020 võidu puhul!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles