Arnold Schwarzenegger ja ta naine on ära leppinud?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arnold Schwarzenegger ja Maria Shriver
Arnold Schwarzenegger ja Maria Shriver Foto: SCANPIX

Tundub, et endine Hollywoodi staar ja California kuberner Arnold Schwarzenegger elab oma kuulsa fraasi «I´ll be back!» järgi.

Schwarzenneger ja ta naine Maria Shriver läksid möödunud aastal lahku pärast seda, kui paljastus, et mehel oli nende majapidajanna Mildred Baenaga laps, edastab Daily Mail.

Möödunud aasta juunist alates Shriver enam laulatussõrmust ei kandnud. Nüüd märkasid kõmufotograafid naise sõrme uuesti abielusõrmust.

Shriver andis lahutuse sisse möödunud aasta juulis, hoolimata sellest, et Schwarzenneger pingutas, et temaga ära leppida.

Ka märgati Schwarzeneggeri sõrmes nüüd abielusõrmust. Väidetavalt olevat staari naine pärast kingitustega üle külvamist mehega ära leppinud.

Kõmufotograafid märkasid Schwarzeneggerit pühade ajal Idahos Sun Valleys sõpradega kohvi nautimas. Siis märgatigi, et mees kannab jälle abielusõrmust.

Schwarzeneggeri ja Shriveri teatel veetsid nad jõulud koos lastega – 22-aastase Katherine`i, 20-aastase Christina, 17-aastase Patricki ja 14-aastase Christopheriga.

Hoolimata varasemast lahkuminekust, on Schwarzeneggerit ja ta naist aina enam uuesti koos näha olnud.

Paari vanim laps, tütar Katherine tunnistas pärast vanemate lahkuminekut, et põgenes nende perele langenud liigse tähelepanu eest Londonisse.

Kui Schwarzenegger ja Shriver tõesti lahku lähevad, siis on neil jagada umbes 400 miljoni dollari suurune varandus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles