Elon Muski teatel on ta 3000 aasta vanune vampiir (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
FILE PHOTO: Tesla Inc tegevjuht Elon Musk 7. jaanuaril 2020 Hiinas Shanghais tutvustamas uut Tesla autot
FILE PHOTO: Tesla Inc tegevjuht Elon Musk 7. jaanuaril 2020 Hiinas Shanghais tutvustamas uut Tesla autot Foto: Aly Song/Reuters/Scanpix

Sotsiaalmeedias on mõnda aega levinud vandenõuteooria, et Lõuna-Aafrika Vabariigi päritolu USA ettevõtja Elon Musk on ajarändur ja selgeltnägija ning selle tõttu on ta nii edukas.

Miljardärist 48-aastane Musk vastas nüüd sellele teooriale Twitteris, et ta on 3000 aasta vanune vampiir, kellel on pikaajaline elukogemus ja hoopis selle tõttu on ta edukas, teatab msn.com.

Teoreetikud tõid näitena 20. sajandi alguse foto, mis pidavat tõestama, et Musk suudab ajas rännata.

Sellele pildil on Esimese maailmasõja aegne Kanada hävituslennuki piloot Raymond Collishaw, kes on Tesla juhiga väga sarnane.

Collishaw suri 1976. aastal, viis aastat pärast Muski sündi.

Teoreetikud kasutavad piloodi pilti tõendina, et ettevõtja on tegelikult ajarändur, kes juba 20. sajandi alguses töötas välja veebimakse nagu Paypal ja tegeles kosmosereisidega, asutades hiljem firma SpaceX.

«Miks sa olid 1914. aastal Kanadas, miks su nimi oli Raymond Collishaw ja miks sa olid hävituslennuki piloot?» küsis üks Twitteri kasutaja Muskilt pärast seda, kui ta teatas SpaceX raketi väljasaatmisest.

Musk vastas: «Teatan ametlikult, et tegelikult olen 3000-aastane vampiir. Sajandite jooksul on mul olnud palju valeidentiteete!»

Vampiir. Pilt on illustreeriv
Vampiir. Pilt on illustreeriv Foto: shutterstock.com

Muski kolleegid on need, kelle arvates ei ole ettevõtja ajast taga ja ees ega teeni miljoneid tulevikutehnoloogiate abil.

Twitteri eksjuht Dick Costolo on seisukohal, et Elon Musk võib olla ajas rändamise võimalikkuse tõend, sest tal on päevas rohkem tunde kui teistel või ta on tulevikust ja oskab aega venitada.

Ta lisas, et Musk jätab oma võimete ja erinevate asjade sidumise oskusega üleloomuliku mulje, sest paljud teised ei ole selleks võimelised.

Kuigi Elon Musk ei ole ajas rändamist omaks võtnud, on teadlased seisukohal, et ajas rändamine on teoreetiliselt võimalik.

Kas ajas rändamine on võimalik? Pilt on illustreeriv
Kas ajas rändamine on võimalik? Pilt on illustreeriv Foto: shutterstock.com

Elon Reeve Musk (sündinud 28. juunil 1971 Pretorias) on Lõuna-Aafrika päritolu Ameerika Ühendriikide ärimagnaat, insener, leiutaja ja investor. Ta on SpaceX-i asutaja, tegevjuht ja tehnoloogiajuht; Tesla Inc  kaasasutaja, tegevjuht ja tootearhitekt; SolarCity esimees ja OpenAI kaasesimees. Samuti on ta rahvusvahelise maksesüsteemi PayPal kaasasutaja.

Ta vara suurus on umbes 23 miljardit dollarit.

Musk üritab oma tegevusega muuta maailma ja inimkonda. Üks tema eesmärkidest on aidata kaasa rohelise energia tootmise laiendamisele ja kasutuselevõtule, et peatada globaalne soojenemine. Teine eesmärk on rajada Marsile koloonia, muutes inimtsivilisatsiooni multiplanetaarseks. Neid eesmärke aitavad tal saavutada SolarCity, Tesla Motors ja SpaceX.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles