Kas Eesti Laulu finaalist välja jäänud Janet näitas selle videoga, mida võistlusest tegelikult arvab?

Elu24
Copy
Lauljatar Janet Eesti Laulu teises poolfinaalis.
Lauljatar Janet Eesti Laulu teises poolfinaalis. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eesti Laulu teises poolfinaalis osalenud Janet Vavilov pani Instagrami story'sse video, mida võib tõlgendada kui peent pilget konkursi suunal. Lauljatari sõnul tal ürituse korraldajatega siiski kana kitkuda pole.

Janet esitas Eesti Laulu teises poolfinaalis laulu «Hingelind». Kuue edasipääseja sekka ta kahjuks ei mahtunud.

Kolmapäeval jagas lauljatar Instagramis videot, kus kasutab artistidele mõeldud kaelakaarti kaabitsana ning eemaldab sellega auto küljepeeglilt lund. «Tuleb kasuks,» kirjutas ta video juurde ning andis märku, et just sellepärast tasus konkursil osaleda.

Janet Vavilov näitas, kuidas Eesti Laulu kaelakaart kasulikuks muuta.
Janet Vavilov näitas, kuidas Eesti Laulu kaelakaart kasulikuks muuta. Foto: Kuvatõmmis Instagrami storyst

Tõenäoliselt pääseks Janet sama kaelakaardiga ka laupäeval Saku suurhallis toimuvat Eesti Laulu finaali vaatama, nii et selle kasutamine kaabitsana on pisut ennatlik. Või võib-olla tahtiski lauljatar videoga konkursi pikalt saata?

Ilmselt ei tasu siit siiski nii sügavat mõtet otsida! Lumi tuli maha ootamatult, nii et video demonstreerib ainult lauljatari nutikust käepäraste vahendite kasulikuks muutmisel. Ja lõppude lõpuks on taaskasutus ju moes!

Hiljem leidis Janet oma esinejakaardile veel ühe originaalse kasutuse. Eurovisioonilootused on purustatud ning reaalsuses võib seda kasutada noana koogi lõikamiseks, leidis neiu.

Esinejakaarti võib ka noana kasutada.
Esinejakaarti võib ka noana kasutada. Foto: Kuvatõmmis Instagrami storyst

Janet täpsustas hiljem Instagramis, et midagi negatiivset ta humoorikate videotega öelda ei tahtnud. «Ma armastasin Eesti Laulu protsessi, finaalist väljajäämine ei teinud mind kurvaks ja ma sain aru, miks see juhtus,» kirjutas lauljatar.

Ta lisas, et elab kõikidele finalistidele kaasa ja on nende üle uhke. «Eesti Laul on vinge üritus ja teeksin mitu korda veel! Eesti Laulu meeskond on parim osa üritusest,» lõpetas ta ning pani üles video, kus riputab esinejakaardi jälle kaela.

Tuleta meelde, kuidas Janet Eesti Laulul esines:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles