PAPARATSO ⟩ Hollywoodi staar Nicolas Cage näitas salapärasele pruudile oma hauakambrit

Elu24
Copy
USA näitleja Nicolas Cage külastas salapärase neiuga käsikäes oma hauakambrit.
USA näitleja Nicolas Cage külastas salapärase neiuga käsikäes oma hauakambrit. Foto: SWNS/ScanPix

USA näitleja Nicolas Cage (56) jäi koos salapärase neiuga New Orleansis Louisiana osariigis silma paparatsodele. Sarnaselt riietatud Cage ja salapärane neiu külastasid näitleja hauakambrit, mille ta 2010. aastal ostis, vahendab Daily Mail

Filmistaar ja tema naissoost kaaslane käisid New Orleansi Prantsuse kvartalis kuulsal surnuaial vaatamas 2,7 meetri kõrgust hauakambrit. Püramiidikujulise kambri ostis Cage endale 2010. aastal.

See on esimene kord, kui Cage'i on avalikult koos oma uue kallimaga nähtud. Näitleja on oma armuelu pärast lühiajalist Las Vegases sõlmitud abielu meigikunstnik Erika Koike'iga meedia eest pigem varjanud.

Näitleja Nicolas Cage'i hauakamber.
Näitleja Nicolas Cage'i hauakamber. Foto: SWNS/Scanpix

Üks pealtvaatajatest kirjeldas, et Cage saabus uue kallimaga koos autojuhiga mustas autos. «Ta oli seal 15 minutit, vaatas oma hauakambrit ja siis tuli ta välja.»Pärast külastust lehvitas Cage pealtvaatajatele ja soovis kõigile head Mardi Gras'd.

Cage'i hauale on kirjutatud ladinakeelne väljend «omnia ab uno», mis tõlkes tähendab «need kõik ühest». Samale iidsele kalmistule on maetud ka voodookuninganna Marie Laveau.

Näitleja pole ekstsentrilist ostu selgitanud, kuid ta on tuntud oma eklektiliste ostumaitsete poolest. Kaks Bahama saarestikku kuuluvat saart ja kaheksajalg on vaid mõned asjad, millele ta on oma miljonid kulutanud.

Nicolas Cage näitas oma uuele kallimale oma hauakambrit, mis ta kümme aastat tagasi endale soetas.
Nicolas Cage näitas oma uuele kallimale oma hauakambrit, mis ta kümme aastat tagasi endale soetas. Foto: SWNS/Scapix

See on esimene kord, kui Cage'i on avalikult koos oma uue kallimaga nähtud. Näitleja on oma armuelu pärast lühiajalist Las Vegases sõlmitud abielu meigikunstnik Erika Koike'iga meedia eest pigem varjanud.

Cage'i ja Koike abiellusid 2019. aasta märtsis. Abielu jõudis kesta vaid neli päeva, kui näitleja lahutust nõudis. Ta väitis, et ta oli abielludes liiga purjus, et oma tegu mõista.

Lahutus jõustus mais ja Cage tunnistas, et kogemus viis ta endast välja. «Ma ei taha sellest eriti rääkida. Olin selle pärast ja asjade käigust päris ärritunud,» tunnistas Cage ajakirjale New York.

Näitleja Nicolas Cage oli abielus Alice Kimiga 12 aastat. Neil on ühine poeg.
Näitleja Nicolas Cage oli abielus Alice Kimiga 12 aastat. Neil on ühine poeg. Foto: REUTERS/Scanpix

Cage on olnud abielus neljal korral, vahendab IMDb andmebaas. Tema esimene abielu näitleja Patricia Arquette'iga kestis kuus aastat. Pärast seda abiellus ta 2002. aastal Elvis Presley tütre Lisa Mariega, kuid paar andis lahutuse sisse kõigest paar kuud pärast Hawaii pulmi. Nende lahutus jõustus 2004. aastal.

Näitleja kõige pikem abielu Alice Kimiga kestis aastast 2004 kuni 2016. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles