Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Uudo Sepp ja Andrei Zevakin jätkavad koostööd ka pärast Eesti Laulu

Copy
Andrei Zevakin ja Uudo Sepp Eesti Laul 2020 II poolfinaalis
Andrei Zevakin ja Uudo Sepp Eesti Laul 2020 II poolfinaalis Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Eesti Laul 2020 finalistide pressikonverentsil meenutasid Uudo Sepp ja tema poolt esitatava laulu "I'm Sorry. I Messed Up" autor Andrei Zevakin, et poolfinaalist edasipääsu ootamine kujunes nende jaoks pingeliseks.

Uudo Sepa sõnul andis ta poolfinaalis laval endast kõik ja nautis seda. Hiljem finaalikohta oodates vajus küll pea kätele ja lootus kadus. 

Andrei Zevakin rõõmustas väga, kui tema loodud laul jõudis zürii nelja parima hulka. Rahvahääletuse tulemuste ootamist nimetas ta aga korralikuks praadimiseks. Viimasena teatavaks tehtud pääs finaali tõi suure kergenduse.

Mehed valmistusid Eesti Laul 2020 poolfinaalideks tehes lisaks sotsiaalmeediapostitustele ja külaskäikudele ka podcaste. 

Uudo Sepa unistus oleks samasse olukorda sattudes anda enne poolfinaale ja finaali kontserte. "Oleks aus näha fänne silmast-silma," sõnas laulja. Tulevikus oleks tema soov taolistel konkurssidel ja suurüritustel võimaluse korral kindlasti osaleda, sest kodu eest tuleb seista. 

Kuna noored muusikud on kolm kuud ninapidi koos stuudios käinud ja muusikat loonud, ilmub loodetavasti märtsi lõpus nende ühistööna singel "Sober". Väikese vihjena andsid muusikud teda, et see laul on armastuse sellisest küljest, millest pigem ei räägita, aga on ometi päevakorras.

Pärast Eesti Laulu konkurssi plaanivad noormehed kindlasti lõõgastuda. Spa või saunatuur aitaks hästi energiavarusid taastada. "Tuleb vaimselt vastu panna ja ka pärast kahe jalaga maa peale jääda. Elu läheb edasi, " sõnas Andrei Zevakin. 

Kuula intervjuud SIIT:

Tagasi üles