USKUMATU LEMMIKTOIT Venemaa tennisekaunitar avaldas, mida ta võistlusreisidele alati kaasa võtab

Elu24
Copy
Maria Šarapova
Maria Šarapova Foto: Kin Cheung/AP/Scanpix

Venemaa tenniseproff Maria Šarapova andis möödunud nädalal intervjuu ühele USA moeajakirjale, kus rääkis asjadest, mida ta kindlasti reisidel kaasas kannab.

«Üheks kindlaks asjaks on unemask. Hiljuti üks tuttav kinkis mulle ja sellest on tõesti abi.»

«Olen tegelikult väga hea lennukis magaja, aga mul peab mugav olema. Varem kasutasin rätikut, sest ma ei kannata magamise ajal valgust. Kuid unemaskiga on uni kergem tulema ja see on superkasulik asi.»

32-aastane Venemaa tennisetäht ütles, et alati tassib ta kaasas ühe teatud kaubamärgi imikutoite. «Uskuge või mitte, aga ma jumaldan beebitoite. Eriti virsikumaitselisi. Ma söön neid isegi treeningute ja matšipauside ajal. Nad on maitsvad, püreestatud ja neid on kerge seedida.»

Maria Šarapova lansseeris oma kommimargi juba 2012. aastal
Maria Šarapova lansseeris oma kommimargi juba 2012. aastal Foto: Craig Barritt/AFP/Scanpix

«Kolmandaks, kuna ma olen suur magusasõber, siis ostan ma lennujaamadest alati paki oma kaubamärgi kompvekke – Sugarpova komme. Kutsun kas kaupluse juhataja või müüja, küsin kuidas mu kommid müüvad. Ostan seejärel kaks pakki, ühe endale, teise talle,» rääkis Šarapova.

Maria Šarapova väljendab tihti emotsioone väljakul, lastes kuuldavale võimsa karje. 
Maria Šarapova väljendab tihti emotsioone väljakul, lastes kuuldavale võimsa karje. Foto: John Donegan/AP/Scanpix

Venelanna nimele kuulub ka üks haruldane rekord. Nimelt mõõdeti 2005. aastal tema tenniseväljakul kõlanud karje tugevuseks 101 detsibelli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles